Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Metalna konstrukcija i trapezni lim za pokrov.Sale je napisao(la):Pozdrav svima ,
Vi koji ste zavrsili hale jedno pitanje za vas : Koja krovna konstrukcija je najeftinija i koji je vas predlog. Naime izbetonirao sam 25 m x 8.5 m i upravo mi majstori rade zidove i deo ploce od blokova ali me interesuje krovna konstrukcija .Racuo mi majstor grede,crep ,letve,podletve,da se dasca ceo krov cirka 7000 eura . Nesto mi to dodje puno samo za krov kad pogledam ove vase objekte i cene . Da li imate neki predlog ?
Lala iz Banata je napisao(la):Metalna konstrukcija i trapezni lim za pokrov.Sale je napisao(la):Pozdrav svima ,
Vi koji ste zavrsili hale jedno pitanje za vas : Koja krovna konstrukcija je najeftinija i koji je vas predlog. Naime izbetonirao sam 25 m x 8.5 m i upravo mi majstori rade zidove i deo ploce od blokova ali me interesuje krovna konstrukcija .Racuo mi majstor grede,crep ,letve,podletve,da se dasca ceo krov cirka 7000 eura . Nesto mi to dodje puno samo za krov kad pogledam ove vase objekte i cene . Da li imate neki predlog ?
North ARMY je napisao(la):@Sale iz kog si dela Srema??
Matić je napisao(la):To ti je od mene udaljeno 15-ak kilometeri a pre Surčina.Jel sada kontaš gde se nalazi.
North ARMY je napisao(la):Evo upalio mi se garmin u glavi,sad sve znam.
Evo fiksni 710565,a 0645675124 je br od njegovog sina Arse sa kojim sam dobar drug.
Inace se covek zove Predrag.