milan_spay
Član
Dragane da li je jeftinije i koliko ovakav način betoniranja u odnosu na šljunak, cement, voda, majstori, kolica, mešalica i guraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
po ceni sljunka u Vojvodini nije mnogo skupljeOvako je skuplje,ali je bolje,jednostavnije i brze.
Mora da bude jaci da izdrzi i ne pukne ako slucajno koji Bosanac padne i udari glavom. Zato treba vise cementaMajstori moraju biti ovako i onako.
U Bosni dodje skoro duplo skuplji gotov beton.
Dragane da li je jeftinije i koliko ovakav način betoniranja u odnosu na šljunak, cement, voda, majstori, kolica, mešalica i guraj.
I mi smo u maju poceli šupu za mehanizaciju,tacnije kombajn.
Nemam nekih slika,ali evo dve.
Bice slika i kad zavrsimo pokrivanje.
Mala je ovo supa za sve masine koje imam , ali moram poceti polako da gradim objekte gde mogu sve to smestiti.
Kolega Goran se malo sali , nisam do sad cuo da se neko vratio i da nije uspeo da pronadje moje selo. Pa cak ni on.
Kupovina gotovog betona je skupa , a najgore je to sto ne postoji nacin da se proveri kvalitet na gradilistu pri isporuci. Ja sam kupio marku MB25 i to kupovao sam na 2 razlicita mesta. Prvo u Despotovcu po 63e/m3 a posle u neko selo ka Pozarevcu po 59e/m3