Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Haha,5.5 metara je kod nas na jednu supu duzina drvenih rogova,pa ni ne oseti tezinu,jos je gore crep...Za to rastojanje ne treba niko od tih ''majstora'' da mi kazu jel moze na jedan vod,dva,drvo ili metal itd ,itd.Koje su dimenzije šupe?
Takvu sam ja hteo da pravim za smeštaj bala sojine slame za grejanje, dubina bi bila 5.5m, pa su mi rekli da je to previše za drvene rogove. Onda sam preokrenuo želju na metalnu konstrukciju krova na dve vode, ali me je ova suša ubila u pojam (novčanik) pa sam odustao od šupe ove godine...
Dimenzije su:10x5x3,2m a posto sam sve placao kostalo je 1500EKoje su dimenzije šupe?
Takvu sam ja hteo da pravim za smeštaj bala sojine slame za grejanje, dubina bi bila 5.5m, pa su mi rekli da je to previše za drvene rogove. Onda sam preokrenuo želju na metalnu konstrukciju krova na dve vode, ali me je ova suša ubila u pojam (novčanik) pa sam odustao od šupe ove godine...
Stubovi su 80x80x3mm zid inace kostaju 6000din 1kom od 6mA svi znamo da za suvu mehanizaciju treba mastan novčanik
@Traktorist: može li malo detalja? 5x10m? Stubovi su 100x100x? ... hvala.
Ako će ti biti lakše ja imam štalu dimenzije 5,5x22 m i rogovi su 14x 12 na 5,5 raspona nakon 10 godina nikakvih uvijanja ni pomjeranja a bilo je i po metar snijega na krovu i da ne zaboravim pokriveno je salonit pločamaKoje su dimenzije šupe?
Stubovi su 80x80x3mm zid inace kostaju 6000din 1kom od 6m
Postoji ulegnuce ali nije zabrinjavajuce. Ova supa je vec 11god. Ja bi menjao radi sigurnosti.
Ovako je zamislio da napravi kolega dukej.
Pola metra ali je i oko stubova po pola metra....Na sest stubova mi je otislo malo vise od pola kubika betona a jos je rupa bila dublja pa sam obacivao armature 10mm da bolje poveze i da bude jakoHvala.
Koliko duboko ste ubetoniravali stubove u temelj?