Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je ovo od šauera,nisam siguran,al ovako izgleda.Да ли може нека боља слика тог механизма? Зар је толико компликовано да се не може решити код неког доброг бравара/стругара?
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
350 komada sa kompletno resetkastim podovima,jamom ispod celog objekta,cevima,ventilacijom,unutrasnjim boksovima,sa automatskim hranilicama po sistemu kljuc u ruke,60.000 EUR,komsija poceo izgradnju.
Ipak ima sreće.Нема среће. Колико знам може да се купи цео механизам. И то на мишиће. Али посебно 1 део не. А ту је већ и доле на оном крсту проблем, вероватно је заглављивала. Једно од решења везати ланац за шипку на слици, други крај за арматуру на врху тубеомата и наместити висину. Или провући 2 ланца кроз целу хранилицу да вире 10-так цм доле у тацни. Цев од хранилице легне на ланце и како прасад вуку ланац храна испада.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Jel pocinkovane cevi traju? Šta se dešava na varovim gde cink izgori? Jel stavljaš i poncikovani lim? Na limu znam da cink porpadne za par godinaСве је поцинковано. Све што није(шавне црне цеви) успех је ако издржи 1.5 годину. Фарбао не фарбао. Цеви које су забетонитане обавезно поцинк. Ове изнад и које нису у води могу и обичне па докле добаце.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.