Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ти земљаче ако мислиш да је трговина сигуран посао онда дефинитвно непознајеш материју нимало.Ал ајд то може само да улази у непотребну дискусију па ајд нек буде да имамо различита мишљења.Pre svega trgovina a ima ih još kolko hoćeš. Ja nisam video da je neko napisao da su te pare zarađene na svinjama.
Samo malo da se razumemo, covek je sve to uradio kroz kredita.
Дужина има више, 100цм,120цм,140цм,...Колико сам видео, спајају се навојном шипком а између гредица се ставља неки одговарајући дистанцер..
У носивост не сумњам, једино ме брине клизавост..
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Rešetke su sa gornje strane šire tako da je otvor gore uži, a dolje širi, tako je da bi đubre lakse propadalo i ne nabijalo se, tako da od okretanja nema nista, onače će se rešetke zaštopati. Te plastične rešetke oblika kao betonske su sigurno jake, ali vjerovatno klizave zbog velike površine bez rupaИмали смо пре на фарми овакве бетонске појединачне греде али смо заменили за веће решетке. Ако погледате мало боље оне се могу окретати тако да буде шири размак између њих и ужи размак(лето/зима). Пре смо их окретали.
А то што се тиче клизавости па знају да буду зезнуте.
Остале су још 2 собе са пластичним решеткама из 2006. Године неподериве су али амонијак поједе флахове који су испод решетки. И на њима су биле свиње до неких 70-так кила. Сад су прасад.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.