Ja se iskreno ne plašim Amerike.Veća mi je briga da nas ne spaze Vanzemaljci ili Rusi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda će biti statistička greška u pripizdinama gde se postavljaju rekordi u proizvodnji kukuruza tipa Tibet, Mongolija i BiH, kažem da su Ns hibridi smeće obično i to skoro svi hibridi.Колико су ДКЦ хибриди озбиљни и прилагодљиви и колико су произвођачи задовољни њима показује и то што ће продаја њиховог сјемена ускоро бити статистичка грешка. Али како неко ко прима плату 300 евра сматра да му је главни животни успјех купити Iphone, тако треба разумјети и оне који сију ДКЦ.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Пајдо, колики је твој принос!? Са KWS лагано идем на 13 -14 тона а Дебакл ми је ријетко када дао 9-11 тона. За 1% ниже влаге Дебакл смеће више нећу посијати ни да ми неко поклони.Možda će biti statistička greška u pripizdinama gde se postavljaju rekordi u proizvodnji kukuruza tipa Tibet, Mongolija i BiH, kažem da su Ns hibridi smeće obično i to skoro svi hibridi.
Nemoj me zasmejavati...Zagrcnuo sam se od smeha...Ti si onaj što izvozi kukuruz u Vanuatu?Пајдо, колики је твој принос!? Са KWS лагано идем на 13 -14 тона а Дебакл ми је ријетко када дао 9-11 тона. За 1% ниже влаге Дебакл смеће више нећу посијати ни да ми неко поклони.
Да , што да не. Радим фул агротехнику. Ништа не пропуштам јер је земља шкрта. Значи кисели , сиромашни псеудоглеј. А ти Долалија имаш топ врхунски чернозем који је од моје земље бољи 7 пута. И онда оствариш неких 4 т по јутру.Nemoj me zasmejavati...Zagrcnuo sam se od smeha...Ti si onaj što izvozi kukuruz u Vanuatu?
Наћи ћемо само да ухватим добру експозицију за селфи. ЦмокMože neka slika, da te istetoviram pored Džeri Luisa? Džeri, Ns 5041 Ultra i ti.
Opasni ovi. Ne daj boze opet neke kolonizacije pa oni bi kod nas proizvodili po 20t na ha.Да , што да не. Радим фул агротехнику. Ништа не пропуштам јер је земља шкрта. Значи кисели , сиромашни псеудоглеј. А ти Долалија имаш топ врхунски чернозем који је од моје земље бољи 7 пута. И онда оствариш неких 4 т по јутру.
Да сам на твом мјесту ја бих се покрио мокрим чарапама по глави да ме неко не види и не препозна.
Prebaci postove u zabava i smešne slike. Čuj, cmok...Odakle se samo pojavljujete...Наћи ћемо само да ухватим добру експозицију за селфи. Цмок