Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Око 5 т по хектару зрна.Koliki prinos bi mogao biti?
NS 5051, 2 puna beraca su bila na povrsini od 4 dunuma.
Bilo je problema kod nicanja, 15 dana nije pala kap kise, 20 dana je nicao. Posle toga ga je kisa gusila 20 dana, jer zemlja ne propusta visak vode. Na sve to, opet je dao prinos.
Баш сам ових дана у дилеми у вези НС-а,узео бих тај 640 ултра,да средим мало корове по једној њиви(најгора је пиревина).Мислио сам да посејем 640 због брања,па да се распитам за искуства од прошле године,и друго да ли има још неки ултра хибрид који може да се бере?Prosle godine sam imao Ultra 640,nicanje nula,katastrofa,jeste da sam dobio cistu njivu,ali sve drugo ravno nuli,kod mene NS zavrsio do daljnjeg,jako lose seme. Samo krmno bilje valja,i eventualno sorte psenice poneke...
Svaki hibrid kukuruza može da se bere...Баш сам ових дана у дилеми у вези НС-а,узео бих тај 640 ултра,да средим мало корове по једној њиви(најгора је пиревина).Мислио сам да посејем 640 због брања,па да се распитам за искуства од прошле године,и друго да ли има још неки ултра хибрид који може да се бере?