NS hibridi

Ns 7020...

2h30sub.jpg

cudno je to sto takav kukuruz kod mene nema ja sam sejao 6030.12. 4. .2012 ima 7 lista.od prilike 30 cm visine.tvoj je sigurno preko pola metra..i baceno u 1.50 ha 5 dzaka zaoravanje i 6 ureja. ti si sigurno vise bacio od mene.svaka cas dobar si gazda.pozdrav:bravo:

Bome moj prema srđanovom kržlja hehe...
Ima oko šest pera ali sijan je početkom petog mjeseca.

vcz441.jpg
Moj NS5043 za sada sam zadovoljan sejan 07.04,2012

---------- Poruka napisana u 17:30 ---------- Prethodna poruka je at 17:27 ----------

2m4uc5g.jpg
A ovo je 6030 isto sejan 07.04.2012

Ljudi jel sejao neko TISU,kako vam izgleda,ja sam je danas spartao i sad se kajem sto je nisam na vreme presejao.Zurio sam pa nisam slikao a prvom prilikom kad prolazim slikacu da vidite nasta lici u poredjenju sa ZP666.

Kod mene u seoskom ataru svi koji su uzeli TISU su presejavali njive.Ali bukvalno svi.Dobili su drugo seme.

Zagrcemo iskljucivo zbog novoizniklih korova u redovima kukuruza,a sto se tice boljih prinosa,mislim da nema razlike....

Pa kako izgleda?
Bolje ili lose?
Losije,ma katastrofa,ZP666 je otrpilike kao guma dimenzija 6.00-16,a TISU sam jedva spartao da je ne zatrpavam.

diklofen@ I kod nas je vecina presejala jedino ja magarac ostavio,a ovi iz NS Instituta slezu ramenima a drugo seme niko nije dobio.

Sutra cu da slikam pa videcete.

I ja sam presejao moju Tisu.Jako mi je žao što sam to morao da uradim jer je Tisa u ovakvoj godini kukuruz naopako dobar.Moja je imala problem sa nicanjem,jako mali sklop,seme istrulilo i još kao šlag na tortu prepljeskala kiša koja je napravila koretinu sa 4 prsta i ono što bi možda izašlo nije moglo.

Kod mene je sklop odprilike 70% a ostavio sam je u nadi da ce tu gde je redje da uspe da izgura 2 klipa.

---------- Poruka napisana 01-06-12 u 19:39 ---------- Prethodna poruka je 31-05-12 at 00:32 ----------

ZP666 vs NS Tisa

Uploaded with ImageShack.us

Jedan pored drugog

Nazad
Vrh