Moram podrzati KisRobert-a i reci da sam video prosle godine i u ogledima da je 6010 polegao. Ogledi su inace bili na Rimskim sancevima.
Ovde skoro više niko i ne seje 6010 upravo zbog skolonosti prema poleganju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moram podrzati KisRobert-a i reci da sam video prosle godine i u ogledima da je 6010 polegao. Ogledi su inace bili na Rimskim sancevima.
Zdravo od makedonija.koj hibrid kukuruz da uzmem za berenje vo klip .posto kaj nas se see posle 1 maj .dali da uzmem ns 6030,as 72 dali ke stignat da uzreat ili nekoj so pomala fao grupa.
to se i meni desilo kad sam posijao usluzno znaci radio sam od oranja tanjiranja drljanja sijanja prskanja i jako lose je nikao sto je gazda pripisao losoj pripremi zemlje pa sam mu kasnije citavu parcelu prefrezo posijo i pofrco i naplatio samo troskove goriva za mene je 444 najbolji hibrid i 434 ostalo me ne zanima kod mene se pokazao i vise nego dobroProšle godine sam sejao 640 i NIKAD više. Jako loše je nicao. Tako je bilo i kod drugih koji su ga sejali. Za ovu godinu sam uzeo jednu vreću 6030 za probu. Na 6010 se žale zbog sklonosti ka poleganju.