Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
uporedi starog volva i novogzike je napisao(la):Po meni je bolje uzeti starog volva, nego nov traktor nekih proizvodjaca.Govorim o malo jacim traktorima.
za cenu zapadnog traktora od 130 ks doprilike se mogu kupiti dva rusa ili kineza od 130 ks, i sad sta je bolje? dva poluproizvoda ili jedan skup zapadnjak koji zahteva euro dizel i redovne skupe servise.saleso je napisao(la):ljudi ne mozete ni porediti rusa i zapadni traktor pa jel vi znate koliko kosta zapadni traktor od 130 ks a koliko rus pa uvek je bilo koliko para toliko muzike a ono fali staro vozi novo je stvarno tako ja sam se uverio na mnogim stvarima
North ARMY je napisao(la):a sta ti sejes u srbiji kad ti se jd isplati??
Zato treba naći sredinu.... Npr ZTS 10-12 godina starosti je jeftiniji od novog rusa, pouzdan, jak ,izdržljiv, malo se kvari delovi i nisu tako skupi, sve možeš da kupiš tu kod nas, nema čekanja za delove, nisu kompliokvani za popravku....branko je napisao(la):@rile
Dosad nisam hteo da se mešam u ovu prepisku, ali mi se ovo mišljenje čini kao najrealnije.