Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu oni zaboravili , vec pitanje je koje ili cije ( proizvodjac) sklopove ubacuju u motore ili cak i cije motore npr Bugarski Perkins licenca , a ima tu jos price u montazi zamena delova pa posle zna se prodaja na Buvljaku ili Rumi itd da ne duzim sve u svemu jad i beda , a serviseri samo slezu ramenima i trljaju ruke~Kiki~ je napisao(la):Da 539 su naučili da prave , rade ga već 40 i koju godinu . Pa ako to ne umeju da naprave onda ...![]()
nikt je napisao(la):..........."косово је србија све остало је ДЕЛТА"
bas tako ali cuvaj i vozi ono sto imas,valjda ce doci vreme paora pa da i mi kupimo traktore kao na zapadu udobne lepe kvalitetne...paorpaor je napisao(la):Eee Stiv lepo si rekao.
Ajmo da budemo realni,svi bi mi voleli da vozimo nove "zapadne" traktore.
paorpaor je napisao(la):U ovom dijalogu treba striktno voditi racuna da se govori o traktorima,a ne o poluproizvodima kao sto su Rus,IMT,YTO...
Svaki stari JD,Fendt,Masey,Case... je bolji od bilo kog novog od gore pomenutih "poluproizvoda".
Imam i sam IMT-a i dobro znam sta mu fali. Motor ajde manje vise,ali udobnost i buka su katastrofa. Najskuplje od svega je zdravlje,upamtite to dobro.
p.s.
To sto vecina nas nema para za nov traktor ne treba da znaci da su Rus,IMT,YTO... traktori,oni samo lice na traktore. Zaista ne treba diskutovati o kvalitetu materijala upotrebljenih da bi se napravio jedan FENDT i jedan Belarus.
Arsa je napisao(la):@ savoris
pazi ja sam ovo pitanje shvatio kao sta je bolje staro ili novo ?
Koliko sam shvatio jedan od retkih koji je ( shvatio ) potrefio temu , rec je o traktorima iste klase ili proizvodjece npr 539 1988 ili 2010 godiste a ne Zapadni vs istocni traktori , sto bi nekada moj Profesor rekao lep rad ali ptomasena tema sedi jedan(1). Zato da se ne trosimo bez potrebe ajmo administracijo ovo pod kljuc
Imas li neki valjan razlog da obrazlozis sto da ide pod kljuc??Arsa je napisao(la):@ savoris
pazi ja sam ovo pitanje shvatio kao sta je bolje staro ili novo ?
Koliko sam shvatio jedan od retkih koji je ( shvatio ) potrefio temu , rec je o traktorima iste klase ili proizvodjece npr 539 1988 ili 2010 godiste a ne Zapadni vs istocni traktori , sto bi nekada moj Profesor rekao lep rad ali ptomasena tema sedi jedan(1). Zato da se ne trosimo bez potrebe ajmo administracijo ovo pod kljuc