Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e sad majstore moram i ja malo upaorpaor je napisao(la):JD,Case,Fendt i jos po neki sa kraja 80' i pocetka 90' jer oni su:
1. Pouzdaniji od bilo kog novog Rusa u istoj klasi
2. Savremeniji, a u isto vreme ne komplikovani za upotrebu od bilo kog novog Rusa u istoj klasi.
3. Udobniji za rad jer ih vecina ima odlicne klimatizovane kabine za razliku od bilo kog novog Rusa u istoj klasi.
4. Dugotrajniji, jer mogu da vrte i preko 15000 rs,a Rus o tome moze samo da sanja, u istoj klasi.
Uzmes Rusa i traje ti 10hiljada radnih sati... I onda ponovo istog 10000 radnih sati .. i onda za iste pare imas 20000 radnih sati dok u ovom Skupljem uradis 15000 = zarada 5000 rhpaorpaor je napisao(la):Neka je jeftiniji duplo,pa i vise. Moze li Rus do 15-16 hiljada radnih sati,a i vise.
Neko spomenu onu poslovicu: Nisam dovoljno bogat da bi kupovao jeftino.
Naravno,sva ova moja prica pada u vodu kad mi zivimo u srbiji. Da zivimo u nemackoj rusa bi kupovali ko nekad ameri yuga.
Znači onaj ko nema para da kupi kvalitetni zapadni traktor,il nek se ne bavi poljoprivredom ili da plati nekom sa takvim traktorom da mu obradi zamljutomybrzic je napisao(la):decki moji nemam ja nista protiv rusa ali u mojoj avliji nije nikad bio i nadam se da niti nece jer nije to traktor sa kojim se moze raditi poljoprivreda, nemislim doslovno da nemoze ali su prosla vremena kombinata i ruseva i imt zglobnih i da dalje ne nabrajam, to je isto kao kad bi usporedili kombajn vrecar sa recimo fahrom 3580, radi i jedan i drugi ali ucinak jednog i ucinak drugog, hm necu ni spominjati.... uvijek sam za ono sto sam neki dan u nekoj temi spomenuo, NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...nadam se da me necete krivo shvatiti...
Baš takoDeni je napisao(la):svako nek vozi što mu najbolje i koji može da kupi pa svi zadovojni
Nemoze se ni stalno cutati.tomybrzic je napisao(la):paorpaor u pravu si........bolje je nekad i sutiti to mi je netko davno rekao a i sam sam znao da ce netko krivo shvatiti, jeb....ga izvinjavam se sto pisem ono sto mislim a pojedinci to krivo shvate........
![]()
Jbg, i ja bi kao i mnogi ovde voleli da imaju novog JD ili MF ali kad se nema onda se vozi šta dozvoljava budžet! Novo je novo a polovno je polovno, a što nemožemo da kupimo novo, to je već druga priča...kiraj je napisao(la):Nemoze se ni stalno cutati.tomybrzic je napisao(la):paorpaor u pravu si........bolje je nekad i sutiti to mi je netko davno rekao a i sam sam znao da ce netko krivo shvatiti, jeb....ga izvinjavam se sto pisem ono sto mislim a pojedinci to krivo shvate........
![]()
Ovde svi pišu ono što misle a svi misle da su u pravu,većina poučeni nekim iskustvom dobrim ili lošim su stekli neko mišljenje o ovoj temi,neko ko misli da su gluposti ono što je za njega pametno nek se zapita možda baš on priča glupostitomybrzic je napisao(la):paorpaor u pravu si........bolje je nekad i sutiti to mi je netko davno rekao a i sam sam znao da ce netko krivo shvatiti, jeb....ga izvinjavam se sto pisem ono sto mislim a pojedinci to krivo shvate........
![]()