Tema nije cena zemlje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si bio prijavljen na pio,ili nisi pa te oni sami ubacili pa sad potrazuju?tema ce biti uskoro " kako preziveti na selu" posto ce nam izgleda odrati kozu sa ledja .
meni nakarikali za pio 300 000 , nisam imao zdravstvenu knjizicu niti mi treba , penzija mi ne treba a retko ko ce je i docekati , i sad oni kao potrazuju da platim ? jel sam ja nesto od toga koristio pa treba da platim ( da sam bio osiguran sve vreme i da mi je islo penziono pa ok ali ovako uf uf)
nek kroce u dvoriste lepo ce se provesti banda lopovska
za 14 ha poslali 9000 din za odvodnjavanje ,a kad su mi plivale njive pre par godina koga je bilo briga ?
Nisi jedini, kod nas je velika vecina u opstini dobila novogodisnju cestitku sa lepim ciframa.tema ce biti uskoro " kako preziveti na selu" posto ce nam izgleda odrati kozu sa ledja .
meni nakarikali za pio 300 000 , nisam imao zdravstvenu knjizicu niti mi treba , penzija mi ne treba a retko ko ce je i docekati , i sad oni kao potrazuju da platim ? jel sam ja nesto od toga koristio pa treba da platim ( da sam bio osiguran sve vreme i da mi je islo penziono pa ok ali ovako uf uf)
za 14 ha poslali 9000 din za odvodnjavanje ,a kad su mi plivale njive pre par godina koga je bilo briga ?
Bio danas u poreskoj oko izmirenja obaveza, i na salteru su rekli jasno i glasno porez na poljoprivredno zemljiste po kj ce od 2014g iznositi oko 2000din ( + - nesto sto se jos uvek ne zna tacno ) I + odvodnjavanje koje ce isto poskupiti nekih 15% tako mi je receno.
Jedina zanimljiva novina je to da ako ne platis porez i odvodnjavanje i posle opomene koja ti stigne na kucu (imas fore 5dana od dana urucenja te opomene) onda se u roku od 15 dana stavlja hipoteka na jedan deo zemlje koji oni sami procene i oni to prodaju javnim nadmetanjem da bih namirili svoja potrazivanja. Bice vrlo zanimljivo kako meni izgleda. Zivi bili pa videli.
Sale,nemoj plašiti ljude jer to nije tačno ( mislim na deo oko prinudne naplate)
Tacno ite kako tako su meni stavili 5kj pod hipoteku zbog duga PIO,i dali rok od 30 dana da se to plati inace ode zemlja a ja dobijem kusur imao sam duga nekih 250 000,jutro zemlje na tom mestu tad vredilo 4 5ooe...
Apsolutno tacno. To stoji svima koji su ovih dana dobili opomenu. Procesi prinudne naplate su krenuli samo ljudi jos ne znaju, a kad saznaju bice bice neprijatno iznenadjeni. Licno sam video i cuo sta se trenutno odvija u poreskoj upravi. Verujte da se ne sale ni najmanje, naprotiv veoma su ozbiljni i odlucni. Drzavna kasa je prazna do kraja i nije ostalo ni za lek.
Kad si registrovao gazdinstvo? Jel nikad nisi bio u pio?tema ce biti uskoro " kako preziveti na selu" posto ce nam izgleda odrati kozu sa ledja .
I kod nas u opštini je ludnica.Bio sam prisutan prilikom jedne rasprave o ne plaćenim doprinosima.Čoveka su dužili penziono i zdravstveno,a knjižicu nije imao uopšte.Rekli mu da plati taksu pa da uloži žalbu.Cifre su ogromne.
Moje je mišljenje je da ćemo najebati samo mi koji redovno plaćamo jer će svima koji duguju opet nešto biti oprošteno ili otpisano.