diesel d-60
Član
Jel si ti kolega spominjao da nesto treba prepraviti?Imam istu seje u beton
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si ti kolega spominjao da nesto treba prepraviti?Imam istu seje u beton
Jesam neke sitnice nista ozbiljno 1 dan posao. Rasturio sam svaki disk i isekao usmerivac na ulagacu da ne koji disk ulazila zemlja kod dtugara i produzio metalne cevi da budu iznad grede. Da ne skida plasticne cevi motka od suncojreta.Jel si ti kolega spominjao da nesto treba prepraviti?
Da slikam ili da sejem.To bi bilo super.
Pa ako ides niz redove pa ulagaci koji potrefe na red kukuruza stalno skacu do kraja ?Ne zasto
3 godine manje vise sejem u kukuruzovinu direktno. Nema nukakve razlike.Koliko dugo sejes u kukuruznjake? Ima li problema u prolece sa tvrdocom zemlje kako napreduju biljke?
Disk isece dzombu bez greske.Pa ako ides niz redove pa ulagaci koji potrefe na red kukuruza stalno skacu do kraja ?
Svaka cast . Dobra je sijacica vjerovatno , dobrim putem ides , ali da red koji potrefi na red dzombi kako kazes i sije nomalno , sijece a neskace , to nemogu svariti ?Gledo sam JD notill drill kako radi , i mora dijagonalno da ne preskace , al ako kazes .Disk isece dzombu bez greske.
Ozdoken milenijum 20 za direktnu setvu.Коју сејалицу имаш, нисам пратио на часу.
Nekako mi ti malo za ceo dan, toliko mi posejemo sa malom olt gama 2,2m.Ja imam od 3 metra mislim da je to dovoljno. Zavisi koliko zemlje radi vlasnik u velikim parcelama sam sejao oko 15hektara sa sipanjem semena i djubreta. Vozim je i do 15km/h.