Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sigurno nam država ne stoji nisko zbog oranja ili ne oranja.Oped Srpska pamet, nadaleko poznata. Samo majku mu nije mi jasno kad smo tako pametni sto nam drzava tako nisko stoji.
Oped Srpska pamet, nadaleko poznata. Samo majku mu nije mi jasno kad smo tako pametni sto nam drzava tako nisko stoji.
Sav(j)etnika, veoma zanimljivo.Zbog duboke brazde,kanda nisu culi da ima gazde bez duboke brazde. Paore da te predlozimo za ministra ili bar savjetnika?
@Mindjusar, jedino sto mogu reci za ove slike u ovakvim godinama je-hrabrost.Neka je sa srecom!
Sve je to lepo na slikama i videu gore,ali je zemlja presudan faktor ovde,sto bi rekao jedan nas stari paor iz sela-"tu zemlju malo bolji ku..c uzore" kod nas bi takav zemljoradnik brzo propao,ako bi radio ovim principom-sto zbog uspesnosti setve,krajnjeg roda i,naravno delova za masinu koji bi otpadali od jednog kraja njive do drugog...Mindjusar koju godinu unazad radis ovaj sistem i na koliko procenata povrsine?
Izvuče taj korov i vlagu iz zemlje.
O.K. i kod tebe je ova parcela za probu i to je uredu,i ti voliš priznaj da su njive čiste a ne ovako zakorovljene.Ja bar volim kad su čiste.Bolje i to nego da vetar odnese humus