Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spusten blok, polirana glava, odnosno šireni kanali usis - izduv. Pratim dosta auto trke i drugar mi je sređivao odnosno tjunirao jugice takozvane hibride tako da sam stalno bio sa njim i iz jugovog motora od 55ks uspesno se moze izvući skoro 100ks.jel to bio budzen Fiat kad je imao 130ks? Ja sam imao Fiat uno turbi IE ali je imao 77kw 1300cc i sa njime sam haos pravio mogao je 200km/h da ide sve dok se nisam slupao i od tada ja 100km/h ne prelazim zato sam i kupio Ladu Nivu!
NIsam se dobro izrazio,i kod nas je tako.Sudski vještak izlazi samo kad ne dao Bog mrtvih.Tako je bilo prije dok sam oko tog radio.Kod nas u srbiji policija samo pravi zapisnik na lice mesta a sud i vestaci donose odluku ko je kriv.
i a skoroe je uvrnu rudu na prikolici. Naime na kombaju je fiksna ruda i na prikolici istoj toj fiksna i pola prikolice silaze se prevrne na lijevu stranu. Ustavri nije se prevrnulo nego je guma samo visila u zraku i nije se mogla prevrnut jer bi prevrnula i traktor sreca kombaj na desnoj stranic pa nije uspjelo sve prevnut. Skoro momak kupio traktor pa iskutvo ucinilo svoje 
Sta se desilo sa tim radnikom koji je ispao iz te korpe,kazu da je lezao u lokvi krviKod nas u selu prilikom skidanja novogodisnje rasvete.
![]()