ја се нисам никада глупирао са колима. Имао сам пар ситуација, где су ми другу идиоти улетали у маказе и где сам управо том споријом вожњом исте удесе и избегао, а да сам којим случајем јурио 130+км скупљли би ме са асфалта....Ови данашњи клинци гину, зато што немају, ама баш никаквог саобраћајног образовања, а још добију кола са 150+кс, а почетник. Тајко срећан јер му је син првенац положио из прве. Па га частио са добрим половњаком за то, јер боже мој не може се он разликовати од његових вршњака. А они пуни себе и мисле да су мајтори за воланом и мисле могу ја то, неће се мени десити има он сва чуда од савремене технологије...Видим како могу, сваки божији дан неко страда...Што се мене тиче нека гину, али се све више плашим да те исте будалетине неће мене убити једног дана због такве бахате вожње....
Имао сам ја друга у гимназији, који је у то време терао моторе од 150кс, мали тајфун је био, правио по митовици срања невиена....Па када се изломио и једва живу главу извукао, баталио мотор, па и ауто и сад га жена вози свуда.....
Ја сам до данас прешао преко 500 000 км са колима и камионом и не сматрам себе за искуснг возача, већ за просечног са солидним возачким ускуством....
- - - - - - - - - -
вићо
нема разлике уопште у брзој вожњи и опасној вожњи, јер управо та брза вожња веома брзо псотане опасна.....
Код нас је пробле ШТО полиција не ради свој посао, казне су превише благе за поједине прекршаје.....Само по џепу треба удаити народ, затим запленити му ауто и одузети дозволу. У немачкој ако направиш исти прекршај пар пута, за кратко време губиш дозволу, па на поновно полагање, које кошта бога оца. Па ако исто то урадиш поново губиш је за вјек вјекова...