Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spusten blok, polirana glava, odnosno šireni kanali usis - izduv. Pratim dosta auto trke i drugar mi je sređivao odnosno tjunirao jugice takozvane hibride tako da sam stalno bio sa njim i iz jugovog motora od 55ks uspesno se moze izvući skoro 100ks.jel to bio budzen Fiat kad je imao 130ks? Ja sam imao Fiat uno turbi IE ali je imao 77kw 1300cc i sa njime sam haos pravio mogao je 200km/h da ide sve dok se nisam slupao i od tada ja 100km/h ne prelazim zato sam i kupio Ladu Nivu!
NIsam se dobro izrazio,i kod nas je tako.Sudski vještak izlazi samo kad ne dao Bog mrtvih.Tako je bilo prije dok sam oko tog radio.Kod nas u srbiji policija samo pravi zapisnik na lice mesta a sud i vestaci donose odluku ko je kriv.
Sta se desilo sa tim radnikom koji je ispao iz te korpe,kazu da je lezao u lokvi krviKod nas u selu prilikom skidanja novogodisnje rasvete.