Nikad ovako !

Ovaj prekaljeni ce da stigne kod nas, da se namesti i da se prodaje kao nov. Svaba gleda ovo kako gori i pece kobasice i pije pivo.
Sve osigurano, postena drzava. Ne ko neke u kojima se ljudi dave zbog nesposobnosti iste a oni dizu osiguranje...

Ja se izvinjavam, na fb je pisalo da je Amerika, ali sam preko broja telefona skontao da je u pitanju Madjarska.

Браћала ово је швапски борј фирме АграрЛанд из града Ихтершаусен, улица фелдштрасе 1, Немачка....

Монтоја горе сви комбајни, у америке ко луди горе џондике, па за њима кејсоње.

Терају се браћала, душу им ваде ови епворпејци па није ни чудо што се јадни упале....

Kad mog kolegu pitaju za neki stroj "U kakvom je stanju?" On kratko odgovori: "Nekad je bio nov"

Tako i ova samara sa slike ;)

Imali smo dvije ganc nove samare (1990.g. i 1997.g.) I na starijoj su samo krpani rubnici reda radi a na novijoj su radjeni i prednji i zadnji nosaci amortizera, letva volana skupa s nosacem otpala sa skoljke, zadnji trap je pukao i odvalio se skup s nosacem... Vjerujem da se ova stara jos negdje vozika dok smo noviju dali spresati na otpad, da ja imam cistu savjest da se neko ne ubije s tim autom ;)

KO ili šta je drugi učesnik ?

Pa auto na punoj liniji pokusao da obidje traktor i usput pokupio rotore, a on slomio retrovizor i jos nesto na autu sto sam na brzinu video. Ja bio ispred cala sa sejacem i auto stane ispred mene, covek izadje, pogleda sta je polupao i pobegne:haha:, a tata morao popravljati spremac
P.S. Spremac je sirok 2.70m i caje je isao skoro do desne ivice puta, ali je to autu bilo malo:haha:

Nazad
Vrh