Dare, jel tvoj auto? Mogu li da se urade kosevi???
Pu, pu, daleko bilo da je moj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dare, jel tvoj auto? Mogu li da se urade kosevi???
Za tu drugu si ti prispeo da se učišKad mog kolegu pitaju za neki stroj "U kakvom je stanju?" On kratko odgovori: "Nekad je bio nov"
Tako i ova samara sa slike
Imali smo dvije ganc nove samare (1990.g. i 1997.g.) I na starijoj su samo krpani rubnici reda radi a na novijoj su radjeni i prednji i zadnji nosaci amortizera, letva volana skupa s nosacem otpala sa skoljke, zadnji trap je pukao i odvalio se skup s nosacem... Vjerujem da se ova stara jos negdje vozika dok smo noviju dali spresati na otpad, da ja imam cistu savjest da se neko ne ubije s tim autom
Za tu drugu si ti prispeo da se učiš
Ucio sam se na prvoj, nema gdje nismo isli s njom. Novu sam vozio "po zakonu" a staru smo prodali dok jos nisam ni vozacku imao. Ovakve stvari da se dogode na tom autu je (na zalost) normalna pojava ako se ne pere, ako se ne zasticuje bitumenom itd. TO se svabi NIKAD dogoditi nece al to zadovoljstvo i kosta kao 4 lade pa sutis i vozis se cime imas
Na gospodaru prstena to ne može da se desi.
jadna je ova drzava kad je preko zvalavih novina pljuje neki zvalavi camuga ko zna iz koje cuke i daje sebi za pravo da komentarise ovaj jadni narod!jos ova zvala na kraju daje svoj "naucni" komentar sa izmisljenog radnog mesta!kako ih nije sramota!
Evo ovo je cista laz konbinat u Sj.ima sam oko5ooo ovaca .jadna je ova drzava kad je preko zvalavih novina pljuje neki zvalavi camuga ko zna iz koje cuke i daje sebi za pravo da komentarise ovaj jadni narod!jos ova zvala na kraju daje svoj "naucni" komentar sa izmisljenog radnog mesta!kako ih nije sramota!