Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo i ja da se nadovezem da malo stanem na stranu motorista jer sam i ja motoristadukej je napisao(la):Ja bih dao za pravo nadležnim službama da pronađu vozače sa ovog i sličnih snimaka, i da ih na neko vreme odvoje od saobraćaja. (Pre nego što neko strada.) Čak i ako su ti snimci zastareli sa pravnog stanovišta.
Ja imam jednu parcelu koja je pored puta Srbobran - Vrbas. I radeći na toj njivi sam se nagledao mnogo puta kad motoristi na toj ravnoj deonici navlače svoje motore do maksimuma. Taj zvuk je stravičan a strašno izgleda i kad se vidi koliko lete brzo ti motori. Drugi kraj te parcele (dalji od puta) je na blagom bregu i sa tog kraja mogu da vidim veći deo tog puta. Tada tačno može da se vidi koliko brzo idu ti motori u odnosu na druge automobile u sabraćaju na tom putu. Ja sam jednom prilikom povratka sa njive po tom putu doživeo da jednostavno nisam uspeo ni da vidim motor koliko je brzo projurio meni u susret, samo me je hladan znoj oblio od stravičnog zvuka koji je ispuštao.![]()
Ja sam vozio suzukuja 206milja to je oko 330 km/h a ovo uopste nije realno toj brzini koja pise..postoji caka na ovim motorima pa se namesti da sat pokaze vise nego sto ideNorth ARMY je napisao(la):Djoku ga vozi 300... jeste se vi nekad vozili 200 na sat,sta kazete koja je grafika ??Ni blizu ove.
![]()
North ARMY je napisao(la):Motorom nisam i bez dobre kacige ne mozes ni 120,ali autom smo isli 210 na auto putu,znam kakva je grafika okolo,a ovde nije ni blizu kod ovih motorista.
@Savoris ne kudi konja kog nisi jahao.![]()