Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma koji je ovo breg.Bez ljutnje ovo je smesno jeste da je imao tereta ali ovo je smesno.Sta bi on radio kaod mene po brdu-jasno da ne bi toliko tovario ali opet ko se prevrne u vojvodini ni biciklom u sumadiju ne sme nizbrdo.Ej moji prijatelji to je nista i nas drug Savo ima takav teren kao ja ovde neka prokomentarise on malko ovaj put gde se ovaj sa rusom surduknuorobert je napisao(la):*krajisnik* kako nema brdo,zar ne vidis da je na bregu?
care do avgusta ove godine sam ovu prikolicu sto vidis za rusom vuko sam je sa univerzalom 445 i manje me je bilo strax jer sam naviko na njegaCAR je napisao(la):Ja kad nizbrdo vozim 5 m drva na prikolici ako je zaista brdo da me trnavci prolaze a takvih je malo strana da 5m nemoze spustiti ja skram bukvu pod granama zakacim za prikolicu sa rajtacem pa jos moram i gasa dodavatii odjednom napravim duplu korist i nikad neriskiram zivot.Pa tko ce mi na zenu paziti ako mi se sta dogodi nedaj boze
![]()
![]()
.
kinez je napisao(la):savo 12 na slici a idem i do 15![]()
to careCAR je napisao(la):Kad te pocera samo ga saltaj u vecu i deri po gasu ako imas mijesta na nizbrdici i nikad nekoci.Ja tako kad idem sa traktorom niz brdo npr.po ledu i vucem prikolicu a neda mi se lance metati samo ga sprasim i kad najvise cera ja ga samo pletem po gasu i saltam u vecu a da pocne kociti motor i kad se usanči mozes ga je.ati jer do toga nesmije doci a ler zaboravi.