Sika
Banned
ma dobro vidite da samo na tom delu njive traktor potanja...mozda samo tu lezi vode pa mislio to nekako da izbunari pa ce posle lakse da ide... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo si dobro rekao.Dejanco je napisao(la):samopouzdanje nije svaki put od koristi..............kako mozes sam da se zajebes ,ne moze te zajebati mi celo selo
Pošalji ga kod mene, da mu ja pokažem.... Ja sam uspeo da prevrnem traktor na bok...savoris je napisao(la):i kada mi neko kaže da je nemoguće prevrnuti traktor na ravnom
@kosjerac pa i ti imaš ''umjetnike'' kao ja što imam šuraka , sa njima nikad nije dosadnouvijek sjebu nešto novo
![]()
Morali smo da vadimo srce diferencijala, ostalo pače poluosovine u srcu i nismo mogli da izvadimo magnetom. (a srce se vadi na levu stranu pošto nemože na desnu)zokidrum je napisao(la):Kosjerac, ako mu je pukla desna poliosovina, zasto je skidao oba tocka?
Kreten! toliko od mene!yto x904 je napisao(la):Evo kako moj drugar rusi staru supu...![]()
![]()
Sto bi to majstori radili kad moze i on sam...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0dFcVtQtUoY