Nikad ovako !

Nije ga ubio pojas, da jeste porodica moze komotno da tuzi auto industriju, klinca iz bivse firme na auto putu stigne Turcin sa 200 i kusur jer je naravno zaspao, gurao ga 100 m i bacio ga u njivu pored, sa ko zna koliko prevrtanja da nije bio vezan i da jastuk nije iskoci skuplja li bi ga 2 dana.Klinac samo ugruvan, kad smo videli auto prvi komentar je bio ovaj nije ziv.A auto nista specijalno punto mk2b Van.
 
Ne verujem da je Turcin zaspao sa 200 i kusur sa tom brzinom nikom nije do spavanja vec je verovatno mali krenuo iz srednje trake u preticanje a da ga nije uocio ili je Turcin bio u mrtvoj tacki pa ga je Turcin u naletu pokupio od pozadi a mali nije hteo da prizna ili mali uopste nije ni bio svestan sta se dogodilo ali ono sto se ne uklapa u opis to je koliko je isao decko sa puntom
 
Koja srednja traka na auto putu?

Cek hoces da kazes da znas bolje sta se dogodilo od Turcina koji je priznao da poslednje cega se seca da je na kratko zatvorio oci :haha: A i obicno kad zadremas sa nogom na gasu ona krene da pada i da padaaa :osmeh:
 
Vecinom su kola puna airbegova tako da taj pojas i neobezbedjuje nesto,vise smeta,ja sam npr sje...rame pa nagnjecio kos poplavilo sve od trake...Kada vidim te vezane za volanom,jos priblize sediste kao da sede na klupi bezim u drugu traku,malo mu svirnes ili se zalepis za njega odma se uzmuva.
 
ZA T 110 A ja mislio da je Turcin poginuo pa cekaj sa 200 i kusur OSTO ZIV :spavam: aj mi sad kazi i da se Turcinovim kolima nije nista dogodilo osim nekih sitnijih ogrebotina:haha::haha::spavam::spavam::haha:
 
Vidim da se i dalje brkaju neki pojmovi. Ne ubija brzina kao sto mnogi misle vec usporenje. Tako je moguce da neko sa 200 na sat izleti sa puta, pa kroz bankinu, pa ovo pa ono i ostane ziv. Jer nije doslo do naglog usporenja vec postepeno gubi brzinu. Isto tako neko sa 50 se zakuca recimo direktno u stenu gde dolazi do trenutnog usporenja ostane na mestu mrtav. Jednostavno ljudski organizam ne moze da podnese preveliku G silu.
 
Боже боже....шта све овде неки лупетају а немају појма о чему пишу или су само загребали површину материје........скидам капу онима који размишљају рационално, трезвено и пишу о нечему са познавањем материје

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
 
ZA T 110 A ja mislio da je Turcin poginuo pa cekaj sa 200 i kusur OSTO ZIV :spavam: aj mi sad kazi i da se Turcinovim kolima nije nista dogodilo osim nekih sitnijih ogrebotina:haha::haha::spavam::spavam::haha:

Nismo imali fiziku u skoli?

Ako jesmo onda ti evo domaci telo X ide brzinom od 2xx i sutigne telo Y koje ide brzinom 130 a krecu se u istom smeru, moras malo i matematiku da ukljuci, ali nije tesko :osmeh:

I zlatno pravilo ne ubija brzina, vec naglo zaustavljanje.
 
Mi smo poznati po tome da smo veći stručnjaci od ostatka sveta, zato i živimo u zlatom dobu što nam priča naš vodja, tek sad se vidi po komentarima da smo svi mi dr, mr.
 
Da nema brzine,ne bi bilo zaustavljanja.Šta je teže:kila gvožđa ili kila perja.Vidi se da dugo pada ova kiša.:ppozdrav:
Probajte da šetate polako i udarite u zid.Nit brzine velike ali nos sigurno strada.jedini spas je veliki stomak što u ovom slučaju glumi airbag.
 
Verovatno je mogao spasiti i ovog jadnog čoveka što je na njega ispala rolna lima iz kamiona(mislim na pojas).Ne radi se toliko o pojasu koliko se radi o sistemu i vlasti koja donosi zakone i radi šta hoće a poslanici u skupštini samo partijski dižu ručice i glasaju bez ikakvog razmišljanja za sve zakone bili oni dobri ili loši.I ja vezujem pojas kada idem negde na otvoreno ili autoput ali sam rekao da mi smeta u naseljenom mestu gde je još smanjena dozvoljena brzina.Ajde kažite mi zašto ne bi bila stvar ličnog izbora vezivanje pojasa u naseljenom mestu na ograničenju od 50km/h,pa ko hoće i misli da treba nek se veže a ko ne i ne mora.Ne,svi zakoni se donose samo da se globi ovaj narod i drži u strahu.I mi sami koji se bavimo poljoprivredom nemamo onu stvar da izađemo na ulicu organizovano i kažemo,dokle više,ovo ništa ne valja,u svim zemljama u okruženju poljoprivreda je u boljem položaju(subvencije,nafta),ali ne,mi smo takav narod da jedva čekamo da komšiji crkne krava a nismo svesni da i nsša samo što nije krepala.Garantujem da 80% poljoprivrednika nije zadovoljno stanjem ali glasaju za vlast koja ih sistematski uništava.Skoro svaki dan sam u selu i gledam kako se sela prazne kao metlom,mladi ne ostaju na selu zato što ne mogu da žive od poljoprivrede,za par godina biće problem naći radnika u selu(pričam o pravim radnicima,ne ovima što moraš biti pored njega da bi nešto uradio),a vlast ne donosi nikakve mere da bi poboljšala nešto u poljoprivredi nego je još sistematski uništava.
 
Poslednja izmena:
Emigrant,

mogao bi se dopustiti slobodan izbor, ali u paketu s troškovima liječenja. Dakle, ako nisi vezan, sve posljedice snosiš sam. Pa onda tko voli, nek izvoli. Bojim se da bi se u toj varijanti groblja brže punila jer mnogi ne bi imali sredstava za liječenje.
 
Ajde možda i tako da razmišljamo ali mi i sada plaćamo lečenje a svako zaposlen uplaćuje zdravstveno osiguranje,da ne pričamo o kovertama za doktore ako je ne daj bože neko ozbiljnije oboljenje u pitanju.A gde će nas takvo razmišljanje kao tvoje odvesti,hoće li i dijabetičari da plate svoje lečenje ako pojedu čokoladu,hoće li i narkomanima naplatiti pun iznos lečenja ako uzmu dozu.Ja trideset tri godine uplaćujem zdravstveno osiguranje(zaposlen u privatnoj kompaniji) i sem dva ranjavanja hvala bogu nisam do sada imao nekih većih problema sa zdravljem,kako ćemo to onda da regulišemo,mislim da nije to baš tako jednostavno.Svi mi zaposleni uplaćujemo da bi zdravstveni sistem mogao da funkcioniše,e sad to što je neko bolesniji i ima problem sa zdravljem utolliko je njegov problem još veći i nemam ništa protiv da se sredstva koja ja uplaćujem koriste za lečenje ljudi koji su bolesni,dao bog da mi nikad ne zatreba njihova usluga.I još jedno hipotetičko pitanje recimo ne budem vezan pojasom,dogodi se udes,nisam kriv,hoće li taj koji je izazvao udes platiti sve troškove mog lečenja.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh