j.bo limara i njegovo znanje,jel znate nekog limara da ima zavrsenu makar trogodisnju srednju?Fino je Aca opisao , ali džaba . Prednji dio auta , pa sve do tzv kabine nesmije da bude čvrst previše , to kaže fizika , nemožeš kolega to osporiti ma šta da ti je limar rekao .
- - - - - - - - - -
kakve veze ima taj podatak sto to govno iz folcvagena ide 270 sa mojom bezbednoscu?Taj lik ima poremecaj u glavi čim je to kupio i toliko ga nateriva!!!Jedan moj drugar ima auto WOLFSVAGEN PEITON ili FEJTON.U celoj nasoj drzavi ne verujem da ih ima vise od desetak komada.Auto ima 5000 kubika registacija mu je bila oko 2000 eura a potrosnja je kao kamion .Unutra je sve od mahagonije,koza neki kompijuteri kao u spejssatlu ono moze da ide koliko hoces ali vrhunac je da su mu krila napravljena od plastike ili neke smese koja lici na plastiku nesto kao reno senik i sada da pricamo STA CUVA GLAVU kakav pojas kakvi bakraci taj auto moze da ide 270 a branici i krila od plastike i celokupna autoindustrija danas nema vise ispred hladnjaka metalna resetka pa metalni branik kao 70 tih ili 80 tih godina sada je sve gomila plastike i to je to.Pojas bi trebala da bude individualna stvar svakoga pojedinca a sto se tice svetala to je neozbiljno komentarisati jedina smo zemlja u Evropi koja pali svetla i jadan smo mi narod kada nam takvi strucnjaci donose zakone