Zamor materijala je nesto drugo, to je kad je neki element opterecen puno puta ili prostije kada se npr zupcanik vrti puno u toku zivotnog veka i pukne, po pukotini i povrsini pukotine moze da se vidi od cega je, da li je zamor da li je lose napravljen da li je nasilan lom itd. Svaki materijal ima svoje plasticne i elasticne deformacije. Elasticne su one do koji se materijal optereti i vrati se u prvobitan polozaj bez ikakih posledica. One prve nastaju, zatim slede plasticne gde telo ne moze samo od sebe da se vrati u pocetni polozaj, i na kraju tacku kidanja gde pukne materijal. Pri udaru se dozive plasticne deformacije, znaci telo se iskrivi i ne moze samo da se vrati u pocetni polozaj neko dodje dr limar i ispegla ga. E to je sve super, nego problem nastaje kada se opet to telo optereti nekom silom ili u ovom slucaju udari se, materijal ce pre da se savije jer je vec doziveo plasticnu deformaciju, a nije ojacan samo je vracen na mesto. Recimo kad covek istegne ligamente na nogama npr stopalu, njegovo stopalo je osetljivije i lakse se povredi nego nekoga ko nije doziveo povredu. Ako mi ne verujes imas krivu deformacije na netu, samo ne znam kako da ubacim ovde moram pogledati posle, postoji za svaki materija. Imas na netu crash test mislim da je golf 5 posle 10 ak godina eksploatacije, da je imao losije rezultate nego novi, a pri tom nije nikad udaren. To je prosto objasnjenje bez nekh suvoparnih definicijam, nadam se da sam malo pojasnio
Postujem, mada po meni je važnija ispravnost pojasa, jastuka, sedista i ostale bezbednosne opreme...
- - - - - - - - - -
Da ne idemo dalje u off