Nikad ovako !

Evo jedne sveze od danas slike.Na putu do njive moze se i ovo videti.E Srbijo među šljivama,ovako se neide u Evropu.
2b9c6176fd966712e4e77a251d210096.jpg
5d0e93cc455e3a4759ae5523a2608095.jpg

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Meni torta ostala u kolima 7 dana, nije smrdela ali sam ipak nahranio Kangala, samo se oblizivao

Nije ni cudo sto si g.up...,torta nije meso pa nece odma smrdeti,ja sam imao srece sto sam dobro prosao,da je ostalo jos 2 dana tako,znas odgovor odmah i kerovima se ne daje slatko to je za njih otrov,ali ti si ipak preterao i to previse

Nije ni lose kad bace nesto, juce taman krenuo setvu (kuci napunio kutije semenom i nemam rezervne vrece) pa morao zbgo nekog kvara da ispustam seme, sta cu...trazi po kanalima kad lepo nadjem uredno u vreci mrtvu kokosku, nju izbacim a vrecu ponesem za seme, jes da smrdi al daj sta das. :osmeh:

Ja i komsija bas danas idemo na njivu i komentarisemo u putu. Betona, neko cak neke stubove betonske dovukao i pobacao pored puta, neko rezao voce pa na sred puta izbacio.
Flasa i dzakova more a sa suprotne strane sela deponija, udjes u bacis. Cigala po livadama ima npr na svakih 30cm po jedna u proseku.
Kaze on meni deda pricao da su svabe kaznjavale opasno i da su morali svi po deset dana da rade u selu ako ne da plate nekog. U suprotnom kazna ne budes usluzen u prodavnici. Pa se blesavi. To je bilo pre 70 god a mi tu jos nismo stigli. Komunalac skuplja smece po selu, svaka kuca mora da plati ili seku vodu i ljudi opet bacaju smece. Znaci ti placas a ovamo bacas po njivama.. Mentalitet.

Secam se da sam bio u Trnavi,smece pored puta uzas,ovako urade otvore prozor auta i bacaju sve i svasta,moj rodtelj isto tako radi,cak je bacao limenke od piva u Grckoj na ostrvo Tasos,za EU nismo stigli do 50% ocekivanja,ja nebacam smece ima vise od 10 godina odkad to neradim...

Jutros gde svracam od puta za u malinjak nadnjem bacen trosed i televizor... trosed ce da dobije malo naftu a televizor se mislim gde da ga nosim. Jbm ti konjine

Ostalo je u Vojvodini nesto kulture od nekadasnje Austrougarske gde se znao red. Desno od Save i Dunava je haos i kaubojstina, samo sto se ne slika toliko jer su forumasi vecim delom iz Vojvodine.
Tata popravlja belu tehniku i kad mu daju neki sitan uredjaj kazu ako moze popravi ga a ako ne moze daj da ga bacim u potok. E taj isti potok usled poplava lepo raznese te uredjaje po nasim njivama ili ostane zarobljen u recnim koritima i dalje samo zastopava recni tok

Nazad
Vrh