Isto je i ovde.Traktor kao da nije učesnik u saobraćaju i kao da je nevidljiv tako se ponašaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam tako radio nekoliko puta sa brenom na putu NS-ZR. Nije mi bilo žao traktora, žmigavac radi, ja uvatio liniju, sve po ps-u, krene baća da obilazi a ja smotam levi! Da vidiš kako leti prašina kada vata kraj puta pa čak pobegnu i na travu...To je standardan problem i kod nas. Ja kad skrecem u atar ponekad moram da se zaustavim pored puta da bi skrenuo jer i pored uredne signalizacije bahati vozaci uopste ne smanjuju brzinu. Da mi nije zao traktora skrenuo bi pa sta im Bog da.
Zato ja "pripremam" skretanje ako ne ide nitko iz suprotnog pravca, ja fino dam žmigavac dosta ranije i zajašim sredinu ceste. Otkud mogu biti siguran da mi radi žmigavac na prikolici? Otkud znam koliko juri manijak iza mene i dal uopće gleda u moj žmigavac? Ovako fino ako ne ide nitko iz suprotnog smjera zajašim sred ceste nekih 40-50m prije skretanja i skrećem bez ikakvih problema.
Zato ja "pripremam" skretanje ako ne ide nitko iz suprotnog pravca, ja fino dam žmigavac dosta ranije i zajašim sredinu ceste. Otkud mogu biti siguran da mi radi žmigavac na prikolici? Otkud znam koliko juri manijak iza mene i dal uopće gleda u moj žmigavac? Ovako fino ako ne ide nitko iz suprotnog smjera zajašim sred ceste nekih 40-50m prije skretanja i skrećem bez ikakvih problema.
Milane pobogu, pa ne znamo svi engleski, ovaj samo melje, nista u slici pa da razumijemo.