Nikad ovako !

@Vladj
Da,samo da ljudi ne shvate pogresno,u pitanju je samohodni kombajn za kosenje trave,znaci velicina kao nase 142-ke manje vise,ne mini samohodna kosilica za travu po terenima :D.

Ma bolovi ce da prodju ,pijem brufen ali misic bicepsa jedne glave vise nema .i 50 % snage manje . imam takozvani popajev misic

Moj deda je imao takav misic posle pada da traktora,imao je problem recimo da se oceslja sa tom rukom,al sve ostalo je radio,cak je i dve svalerke saranio posle babine smrti...nije sve tako crno,sta da se radi..

Ovako nesto bi moglo da se odradi sa motorom od kombajna bilo bi posla preko glave ali bi ispalo kao bonbona

Ja ne mogu da verujem sta sam bio uradio ,zaboravio sam iz torbe da izvadim neko meso i tako ostalo 2-3 nedelje,da sam ostavio jos dan dva morao bi torbu baciti u smece,muva je uradila ono sto znate svi ali sam to posle bacio,moglo je gore da bude...

[video]www.youtube.com/watch?v=6sB9Vj6foIE[/video] Tu smo cika Zoki da se popravimo ako gresimo i ako nismo na pravom putu i samo za kolegu sa ucrvljalim mesom i za cika Zokija jedna lepa EGZOTICNA A ETNO

Ovo je vise nego jadno. Pisati u bunar iz kojeg si pijo do juce je krajnji idiotizam. Sramota za bivseg zastupnika JD traktora. Sta mu je ovo znacilo i trebalo.

Nazad
Vrh