Nikad ovako !

Evo jedne sveze od danas slike.Na putu do njive moze se i ovo videti.E Srbijo među šljivama,ovako se neide u Evropu.
2b9c6176fd966712e4e77a251d210096.jpg
5d0e93cc455e3a4759ae5523a2608095.jpg

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Nije ni cudo sto si g.up...,torta nije meso pa nece odma smrdeti,ja sam imao srece sto sam dobro prosao,da je ostalo jos 2 dana tako,znas odgovor odmah i kerovima se ne daje slatko to je za njih otrov,ali ti si ipak preterao i to previse

Nije ni lose kad bace nesto, juce taman krenuo setvu (kuci napunio kutije semenom i nemam rezervne vrece) pa morao zbgo nekog kvara da ispustam seme, sta cu...trazi po kanalima kad lepo nadjem uredno u vreci mrtvu kokosku, nju izbacim a vrecu ponesem za seme, jes da smrdi al daj sta das. :osmeh:

Ja i komsija bas danas idemo na njivu i komentarisemo u putu. Betona, neko cak neke stubove betonske dovukao i pobacao pored puta, neko rezao voce pa na sred puta izbacio.
Flasa i dzakova more a sa suprotne strane sela deponija, udjes u bacis. Cigala po livadama ima npr na svakih 30cm po jedna u proseku.
Kaze on meni deda pricao da su svabe kaznjavale opasno i da su morali svi po deset dana da rade u selu ako ne da plate nekog. U suprotnom kazna ne budes usluzen u prodavnici. Pa se blesavi. To je bilo pre 70 god a mi tu jos nismo stigli. Komunalac skuplja smece po selu, svaka kuca mora da plati ili seku vodu i ljudi opet bacaju smece. Znaci ti placas a ovamo bacas po njivama.. Mentalitet.

Secam se da sam bio u Trnavi,smece pored puta uzas,ovako urade otvore prozor auta i bacaju sve i svasta,moj rodtelj isto tako radi,cak je bacao limenke od piva u Grckoj na ostrvo Tasos,za EU nismo stigli do 50% ocekivanja,ja nebacam smece ima vise od 10 godina odkad to neradim...

Jutros gde svracam od puta za u malinjak nadnjem bacen trosed i televizor... trosed ce da dobije malo naftu a televizor se mislim gde da ga nosim. Jbm ti konjine

Ostalo je u Vojvodini nesto kulture od nekadasnje Austrougarske gde se znao red. Desno od Save i Dunava je haos i kaubojstina, samo sto se ne slika toliko jer su forumasi vecim delom iz Vojvodine.
Tata popravlja belu tehniku i kad mu daju neki sitan uredjaj kazu ako moze popravi ga a ako ne moze daj da ga bacim u potok. E taj isti potok usled poplava lepo raznese te uredjaje po nasim njivama ili ostane zarobljen u recnim koritima i dalje samo zastopava recni tok

Nazad
Vrh