Sapatnik
Član
Има на једној од фарми дугогодишњи робијаш повратник. Кладимо се на послу колико треба времена да га опет клепе. Али нема шта упоран је.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vuneno ne voze ?Nije Đurđevićev, Nedeljkovićev je.Došli su iz firme, jure i hvataju svinje po Pećincima.
Kamion je vozio moj šogor, ovo mu je već drugi put, prvi put je bio pun krava i junadi.
Jel sa kravama sleteo u Mačvi?Nije Đurđevićev, Nedeljkovićev je.Došli su iz firme, jure i hvataju svinje po Pećincima.
Kamion je vozio moj šogor, ovo mu je već drugi put, prvi put je bio pun krava i junadi.
A na Čestobrodici, majstor uleteo malo jače u krivinu.Celu poluprikolicu zaječarca istovarioDanas oko 14 časova prevrnuo se Djurdjevićev kamion za prevoz svinja na kružnom toku u Pećincima...Video kad sam kada sam išao na posao...
А ти се оно, беше бавиш сточарством?!Nije Đurđevićev, Nedeljkovićev je.Došli su iz firme, jure i hvataju svinje po Pećincima.
Kolega me jedan savetovao da na Cestobrodici budu 4 godišnja doba i da ga ne pitam kako znaA na Čestobrodici, majstor uleteo malo jače u krivinu.Celu poluprikolicu zaječarca istovario
E to je tragedija
Smrdi u pičku materinu