Eto ni ti nisi razumeo pitanje.Postoje I sa jednim I drugim brojevima
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Znam da postoje a nikad ne znam na kom satu su mi rimski,na kom arapski brojevi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto ni ti nisi razumeo pitanje.Postoje I sa jednim I drugim brojevima
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Tako je, ne obraca se paznja.Misliš zato što ne obraćaš pažnju ili zbog nečeg drugog?
To oko sata je bilo pitanje za sekundaru. Da li im sat ima ili nema sekundaru. Mnogi nisu znali.Tako je, ne obraca se paznja.
I kakve koristi imamo mi koji znamo?Digitalno doba sve se svelo na simbole sa tastature I drugo im ne treba.Isto kao i pisana latinica.[/URL]
Ako nam je sva omladina ovakva Dobro se mi i držimo.
Svako vreme nosi svoje breme...Treba,ali klinci idu linijom manjeg otpora.Dok je internet konekcije i gugla nema zime za njih.
E sad cinjenica da bez interneta te generacije ne bi prezivele ni 3 dana,to je drugi par opanaka.
https://postimg.cc/nXwp9rYq]popular baby names 2005[/url]Trik pitanje sa ulice, ni sam ne znam da li bih tacno odgovorio u prolazu na brzaka.
Druga stvar ko ima rucni sat na ruci li stoji negde na polici da li znate kojim su brojevima sati rimski ili arapski ?
Није заказало школство него нису хтели да уче, али ни наставно особље није истрајавало на правом знању јер и њима намећу површности али су и многи од њих већ затупљени као и неки родитељи...и добро кажеш, има пуно оних који знају, само они укратко одговоре и терај даље. Али су занимљиви ови који не знају и којим жаром бране глупост (људи најдоследније бране сопствену глупост). Ти који не знају нам кроје будућност!...то је мали проблемчић овог друштва.Zakazalo skolstvo.
Mada sam siguran da je veliki procenat znao za ovo trik pitanje, ali to nisu prikazali, vec napravili kompilaciju od ovih koji nisu znali.
Није трик питање него ствар основног образовања...Trik pitanje sa ulice, ni sam ne znam da li bih tacno odgovorio u prolazu na brzaka.
I kakve koristi imamo mi koji znamo?Digitalno doba sve se svelo na simbole sa tastature I drugo im ne treba.Isto kao i pisana latinica.
I to ove generacije saznaju u dva klika.Tako da je odavno zastarela metoda punjenja glave raznim informacijama.
...
Tako da ogroman % ne zna recimo Engleski jezik I ne poznaje rad na racunaru.Sto je trenutno svidelo se to nekome ili ne neophodna stvar.
...
Tako da ogroman % ne zna recimo Engleski jezik I ne poznaje rad na racunaru.Sto je trenutno svidelo se to nekome ili ne neophodna stvar.
I kakve koristi imamo mi koji znamo?Digitalno doba sve se svelo na simbole sa tastature I drugo im ne treba.Isto kao i pisana latinica.