Nikad ovako !

Nabavio sam ali sam lenj ram da napravim, ne stizem i jbg.
Razmisljao i da je prodam da ne diram nista pa da uzmem drugu.
Ovde u selu sa novih poljakinja su poskidali cerade, 90% ljudi nove kosacice tako tera, nikad nisam nikoga pitao zasto...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Zbog toga što većina Poljakinja ima onaj ram od sajdžijskih cevi na koji se kanapom pričvrsti cerada pa se kroz vreme te cevi izlome kao grisine i ram može da se baci.Ja sam kod mene taj ram vario, prwpravljao i ojačavao x puta ali ga nisam skinuo.

Sutra da zovem da vidim kolko je ovo staklo,kontam da nije ispod 200 evrica.
Опет може да се деси исто. Боље купи бистри клирит па исеци по мери. Својевремено је Галеника имала авио клирит који је знатно жилавији а коштао је свега 30% више. Не знам каква је сад ситуација на тржишту.

Ne tvrdim da cerade ne znače ništa.Dok sam terao Lifamku,kompletnu sa ramom desio se defekt.Obično otvorim desna vrata i tako sam terao jer mi je bilo vrućina (560) i kad je nešto lupilo u staklo i napravilo mozaik.Ovu 205-icu terali bez rama i nikad nije bilo problema.Samo ne otvarati desna vrata da nešto ne udari.
Zaključak da i sa ceradom može da bude problema jer se prilikom rada ona savija prema bubnjevima i ostavlja slobodan prolaz za bilo kakve rekvizite.

Danas uslužno žanjem ječam i udarim u nekog vraga. Ovi iz elektre odsjekli staru banderu 30-tak cm od zemlje i kraj nje , na nekih 70 cm postavili novu. Majmun sjedi na terasi i gleda kako radim a nije prišao da kaže da odmaknem a da sam ostavio sigurno bi prigovorio.
I umjesto da sjedim u klimatizovanoj kabini ja se sunčam zalijepljen ječmenom prašinom i proklinjem konja koji udari u banderu.
Pa kažu skupa vršidba!!!!

Свака част врло храбро али за пожаре тањирача је спас, ако ништа друго бар због брзине. Јели то ваше жито горело?

Свака част врло храбро али за пожаре тањирача је спас, ако ништа друго бар због брзине. Јели то ваше жито горело?
Nije nase zito a gruber nam je bio pri ruci a i pitanje je sta bi tanjiraca uradila posto dva meseca nije pela kisa tvrdo je ko beton

Да нема нека депонија у близини? Код мене у околини гори депонија барем два пута месечно. А около уљана репица и пшеница.

Ne mora znaciti,kad sve gori od toplote,kao sto zna da gori u zadnje vreme cesto ,dovoljno je i staklo na zemlji da izazove pozar.

Desava se, jbg
d75ea7c68a5a67e2c53a138464517260.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nije to za zezanje, kada krene negde pusti je...jednom krenula , strcim sa traktora, da je zaustavim, kao ide lagano, mislio sam da mi je izvalila desnu ruku iz ramena, od tada to ne radim, nek ide kud joj je volja.....

Nazad
Vrh