Nikad ovako !

Izleteo kamen od kosacice,seme mu je...em. ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes::
288055805_357085243230948_4255998019539824251_n.jpg

Ima ciradu,kako je odleteo i koje su sanse za to ja stvarno ne znam.

Sto se tice stakla ne znam,saslulo se po meni skroz,ali srecom svega par malih posekotina.

Pre neki dan .

Danas bolje da nisam ustajao,na kraju se i kosa pokvarila...Milina. Sutra da zovem da vidim kolko je ovo staklo,kontam da nije ispod 200 evrica.

Један мој комшија косио празан плац - ливаду у насељу и кад је завршио сврати у оближњу продавницу да попије пиво, кад оно тамо пола инвентара поразбијано😂 Није му јасно како је успео да добаци преко 50 метара. Штета је била 5-6 неких флаша на рафовима, врата су била отворена због лепог времена, а хвала богу нико није повређен. Опасна је ротациона

Najopasnija je ona IMT rotaiona sa razlokanim diskovima. Narocito ako ne znas ima li panjeva li neceg slicnog u njivi. Drugar je tako 2 tanjira otkinuo odjednom a jedan je udario u komsijin cardak koji i nije bio bas blizu.

Meni je jednom iz prikolice za stajnjak kroz kabinu doleteo kamen i razbio prednju sajbu, proleteo kraj po glave, zadnja sajba je bila skinuta a i zastita na prikolici isto skinita da ne bi zapinjo za nju utovarivacem

Pre mesec dana, momak iz susednog sela privodio kraju kosenje livade, podigao kosu dok je jos radila da bi valjda preskocio neki panj za koji je znao da je tu, detalje ne znam, ali noz tada iskoci i pogodi suprugu koja je bas u tom trenutku krenula da mu donese hranu... razbije mobilni koji je bio u ruci i posece palac! Ona instiktivno stavi ruku na stomak, za njega jos veci sok kada je video da je cela krvava!

Е лепо ме настрашисте са тим ротационим косачицама. Остајем ја при траварици па нека гуши и нека је спора.

Djavo je rotaciona, ja nemam ceradu, tako je kupio polovnu, izlupala mi kamencicima malih stakladi ne znam ni koliko...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh