Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Greška je jedino u smeru okretanja ringišpila , trebalo je kontra , pa kad ih kola grunu da se još brže zavrtiiiiiiii
Ja sr vise ne raspravljam sa takvima, posto se samo iznerviras i nemozez objasniti budali sta je uradio. Nego od pre par godina kada vidim tako nesto na svojoj njivi uradim isto i ja njemu, bukvalno istu sirinu i stetu, niko jos nikad nije dosao na raspravu....I šta čovek sada da mu radi
Slično sam ja prošao prošle godine.Ali meni je komšija došao sa pred tužbom advokata i da mu retroaktivno platim.Navodno je on ušao kod njegovog komšije koji je vlasnik kaldarice oko 3 metra i lik je došao do zaključka i da smo mi njemu toliko ušli.Kako je njega Kaldarica tužila,tako i on nas hoće ako mu ne isplatimo sumu (još radi arendu) .I mi lepo geometra (dao nam je par dana rok ).On je kod nas na jednu stranu ušao 0,7m a mi na drugu 0,6m.Udarimo kočiće posle merenja da oni ne mogu da vide.Samo smo mu javili da može da nas tuži i sve što budemo dužni,mi ćemo mu isplatiti štetu.Posle je morao i on da plati geometra jer nije znao mere.Ljudi su toliko alavi i probaju sve.Ta parcela je u našem vlasništvu a plus u skladu je naftaški broj-ne možeš da pogrešiš ili vrlo malo.Чиме га је опрскао кад је тако зелено? Мени је комшија погазио сунцокрет кад је косио/грабио детелину. Нећу пропасти само није лепо.
А на једном месту немам узглавник: овај преко пута прскао свој кукуруз па ухватио и мој сунцокрет преко пута. Кад се окретао није искључио прскалицу. Сваке године имам тако нешто. А било је и да је комшија звао геометра и резултат је био да сам ја ушао код њега на једној страни 0.3 метра а он толико код мене на другој и само смо од следеће године кренули да радимо како је мерено.