Nikad ovako !

Pa mnogi tako rade,znaš kako je prošao Vavan kod nas :D puno kombinacija na kraju katanac.

Prvi put čujem da zelenaš nešto overava kod notara..
Mada, meni je svojevremeno i banka uzela četvrtinu para koje sam pozajmio, a plaćao sam kamatu na pun iznos.
Otada im više nisam išao po novce..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ja ne gotivim takve ljude, nikad ih necu razumeti, ali moj problem...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Prvi put čujem da zelenaš nešto overava kod notara..
Mada, meni je svojevremeno i banka uzela četvrtinu para koje sam pozajmio, a plaćao sam kamatu na pun iznos.
Otada im više nisam išao po novce..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Moderna vremena,odu kod notara naprave ugovor da mu ovaj poklanja i tako te stvari.Javne tajne,jedan okoreli ima 13 stanova,a živeo u baraci :)

Jednog klinca što su izrešetali pred 20 ako ljudi u bašti restorana,bio u društvu advokata čekao nekog drugog klinca mučenika da se "dogovore" sad ovaj zaboravio penkalo da ponese.

Imaju i kancelariju,sva u mermeru,a brisao sline rukavom kad smo išli u školu.

Kažem ti javna tajna,svi znaju ali gura se u legalne tokove pa mu ne mogu ništa,za sad.

Ima i klasične otimačine,pajser i krckalica za orahe,ali ima i elegantno.

Evo čovek hotel trista čuda,a kod kamatara kreditna linija priča se o nekih 300.000€.

Divlji zapad,a sve slinavi klinci,mada zna se ko je šef tamo trougao Ćuprija,Paraćin, Kruševac :)

A da ima i ono,čovek firma na glasu,nekako uspe da se ukanali,onda dodje drugi "uspešni privrednik" da pomogne drugarski,plati mu dugove ovaj kao da vrati kad ima,kad ispod žita ovaj njemu prepisao firmu i to blanko,fina forma kamate :D

Meni jedan poznanik zelenas nudio pre pet sest godina da radimo zajedno 🙂 kaze neka zena iz Padine pozajmis joj 1000 e na godinu dana, ona vraca 2 sledece god u ovo vreme. Kao osiguranje idemo kod notara da mi overi ugovor o poklonu za 1 kj zemlje, ako ne vrati sledece god moja je zemlja. I jos mi kaze onako mangupski kaze nema ona to da vrati, to ti kao da si kupio za hiljadu lanac zemlje....
Naravno odbio sam " saradnju" miran san nema cenu....

Uzmes 100e, za mesec dana vracas 130e a ako kasnis, svaki dan te kosta 10e dnevno... uzas...
Kao sto neko pomenu, zelenasenje spada u veci greh.

Праве се уговори код нотара преписује се покретна и непокретна имовина, али никада на зеленаша већ на неког његовог друга или пријатеља јер када дође до суда он ту имовину не сме да има на себе.
Лик на кога се води обавезно се не "познаје" са зеленашем и никада га у животу није видео.

Na sitnu paru je najvece gulenje, sa 100e cas dodje na 1000 i vise eura, racuna se kamata po trenutnom raspolizenju...
Zrtava mi nekad i nije zao jer imali su par dobrim delom predstavu u sta se upustaju...
Da policija i sudstvo radi svoj posao ne bi ni bilo tih bahatih i bezobzirnih zajmodavaca

Mislim da ih u ks ima najvise po glavi stanovnika.

Kod nas se jedan u selu obesio zbog duga, neko prica uzimao je od zelenasa neko prica da je imao neku bolest.Zao mi coveka, umro je u najgorim mukama.

Провера пред технички преглед ако издржи идемоо
69e2e1364a0c9f5574a9c67060d50c3a.jpg

Nekoliko puta sam tako usvojio psa... Jedared mi šinteri doneli nemačkog ovčara, kaže brate greota da ga uspavamo, i ja ga prihvatim, bio kao lutka,sa, nekim fensi pedigreom, al nije dugo poživeo, sumnjao sam da ga je neko otrovao... Uvek sam imao slabo srce na ostavljene životinje, al jbg ne mogu sve prihvatiti...

Nazad
Vrh