Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba malo i dugorocno gledati. Od te zemlje treba generacije da zive.Sto se tice industrije negde je morala da bude. Sad da li je na pravom mestu u Indjiji ili bi npr 5km dalje bilo bolje ne znam ali svakako industrija ima prioritet u odnosu na poljoprivredu jer je daleko isplativija po jedinici povrsine.
Koliko sam upoznat jeste jedan deo, al još se zida, veliko je to štogod...Sremac, da li je Toyo fabrika počela da radi?
Kod nas je celo selo bilo nekih 4-5 km dalje od sela na brdu. Pa je kasnije celo selo preseljeno pored reke u dolinu.Ja sam se cudio zasto je kuca prvog zapisanog doseljenika u selo skroz na kraju sela u sporednoj ulici....onda jednom prilikom uocim da je tu najvisi teren u celom selu i ako je ravnica...tako da nista nije bez razloga
Ta dešavanja oko ribolova su čudo .Inace ovde bih mogao za ovu temu da pisem svaki dan po 4 sata i da ne stignem sve da ispisem...
Dva momka otisla da pecaju, ima dosta jezera kod nas, Bela Crkva, dolaze dvoje i kazu ovima sklanjajte se to je nase mesto. Ovi kao prvi smo dosli, lik uzme ciglu i pogodi decka u glavu. Ovaj pomozi tamo ovamo ovi pobegnu, odu na pumpu nekih 4 km odatle i kupe benzin, vrate se na jezero i zapale im auto. E sad od ovih jedan policajac sto je dobio ciglu u glavu a ovih dvoje pa imaju tu negde oko 200 kradja po selu. Pitam se kako su prosli u stanici. Droga je cudo!
Mene u vrscu u lidlu udario lik kolicima kad nisam vrat slomio. Sreca zadrzim se nekako. Inace kultura nula, mogu da prodjem imam samo ovo. Ne daj boze neki popust, mora da nosis kratez.Ako verujete ne volim ići u velike prodavnice, isključivo radnja iza ćoška, od artikala koje ja kupujem ima sve
Pljuge
Pivo
Bananice
Pepsi
Napolitanke
Sladoled
A odem u te velike prodavnice i vek tenzije, u mesari u selu nisam bio nikad, niti moji idu jer imamo naše meso, a od pekara samo u 1 odem
Tako i što se kafana tiče svraćam
"kod Vožda"
"Tri šešira"
"Gang"
"Frajla"
U ostale ne zalazim!!! Ili baš ako je neko društo pa baš baš moram
Jednostavno osetim neku lošu energiju!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk