Nikad ovako !

Ispade da u tržnim centrima vrebaju razne zle sile :D

U lokalnoj prodavnici samo hleb i cigare i kad se pije pivo.

Za ostalo Lidl,dosta sam grcao u životu da bih ga izbegavao.I unapred se zna šta se kupuje obavezno.

Saguaro (kisela sa limunom) šljive prelivene čokoladom nešto najlepše što je ljudski um izmislio :D vina jeftina,a dobra,čokolade više nego dobre.Pomfrit tamnim kao besan,a njihov je odličan.Zamrzmuta uvijača sa suvim mesom.Toga kad nema u kući ratno je stanje :D I ima neka zamrznuta štrudla sa šumskim voćem i to je na granici sa šljivama prelivenim čokoladom.

Meso im nije loše,pa nek je uvezeno ko zna odakle.A ima i lepe egzotike da se nadje.

Ispade da u tržnim centrima vrebaju razne zle sile :D

U lokalnoj prodavnici samo hleb i cigare i kad se pije pivo.

Za ostalo Lidl,dosta sam grcao u životu da bih ga izbegavao.I unapred se zna šta se kupuje obavezno.

Saguaro (kisela sa limunom) šljive prelivene čokoladom nešto najlepše što je ljudski um izmislio :D vina jeftina,a dobra,čokolade više nego dobre.Pomfrit tamnim kao besan,a njihov je odličan.Zamrzmuta uvijača sa suvim mesom.Toga kad nema u kući ratno je stanje :D I ima neka zamrznuta štrudla sa šumskim voćem i to je na granici sa šljivama prelivenim čokoladom.

Meso im nije loše,pa nek je uvezeno ko zna odakle.A ima i lepe egzotike da se nadje.
60rsd cokolada 100g sa celim lesnikom, to obavezno kupujem kad svracam, nije mi jasno kako je naprave i donesu ovde za 60 dindzi...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

@sremac84 Koja ce biti veca fabrika, Toyo ili Ling Long ?.
Nisam znao da i Toyo pravi fabriku kod nas ...sve najgore fabrike,ima da nas poguse .
Stvarno nisam upućen u tu tematiku, ne znam čak ni čime se ling long bavi, samo usput što sam pročitao da će biti golemo... A da zagađuju, brate to nije normalno,živim na kraju inđije, tu su se moji pozicionirali pre 30 godina, da bi izmestiti farmu iz centra grada, i to je tad bilo logično sasvim da iz dvorišta ideš u atar... A sad mi je industrijska zona na 300m od kuće, i među raznim smradovima se nalaze najgori, metal cinkara i monbat prerada akumulatora.. A ja kao sadim paradajz u bašti da jedem zdravo i domaće, i kao neću da prskam tih 10ak voćkica što imam, da deca imaju šta zdravo pojesti, apsurd teški..

Ling long pravi gume,samo,za razliku od Toyo,prave gume za sva vozila.Na u tube sam gledao kod amera neke traktorske gume su ling long lol,takodje na gradjevinskim masinama isto,utovarivaci,oni grejderi itd...
Fabrika je na 100 hektara povrsine,koliko ce tu robe biti prevozeno kamionima,ima i,puteve da upropaste,a zr jos nema obilaznicu zavrsenu haha....

Ako uporedis njihov el. alat sa npr. bosom pa onda tu cokoladu po istom standardu sa milkom onda dodjemo do toga zasto je 60 din. Ili su se mozda odrekli zarade da se srbi slade za dz.
Ne kapiram sta si hteo reci.
Nisam citao sastav ali mislim da ne mogu staviti ne znam ni ja sta u nju, sem toga bogatija je lesnikom od milke.
E milka kao i svaki brend, mora da se plati.

Ne kapiram sta si hteo reci.
Nisam citao sastav ali mislim da ne mogu staviti ne znam ni ja sta u nju, sem toga bogatija je lesnikom od milke.
E milka kao i svaki brend, mora da se plati.

Hteo sam reci da za te pare ne moze biti sigurno neki kvalitet...sem ako su se odrekli zarade da se narod sladi za dz. u sto sumnjam....

Ако тако посматраш онда је моје село победник можда и у европи.
На прсте једне руке стају сви који немају радног стажа ни дан.
Остало пензионери и млади. Не зато што има пуно посла него одселили. Има и оних који се воде у селу а путују из друге општине због путног трошка.
Село има месни самодопринос као у причи ...

Nazad
Vrh