Nikad ovako !

Daleko sam ja 100 km odatle,a upalio se odlagac I to je samo danak neiskustvu,zapalila se rolna I sjebali se zaustavili traku i kaput,traka kad radi ne moze da se upali

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Kako da poprave ako ne zaustave ?
Momo najvaznije pravilo je da se traka ne zaustavlja ako se upali rolna dok se ne spremi sve sto treba za njeno gasenje ili otkacinjanje,prvo se spreme PP aparati i ako je nepristupacno obezbedi se neka masina,ult ili dizalica sa korpom da moze da se pridje da se ugasi ili da se otkaci ceo snop zavisi sta je brze I lakse,inace traka kad se upali to ne ugasi niko ziv

Tačno ćemo početi vjerovati u teorije zavjere i mi koji nismo . kao da neki ljudi u crnom idu i prave razne zvrčke da dodje do nekog kolpasa . U vezi energenata odjednom , a sve dosad bilo isto , pa transport pa djubrivo , samim tim hrane kao da oće da zafali , pa pandemija , pa inflacija ? Baš mnogo slučajnosti ? :haha:

P.S. :oops:

Barbula nisam se nadao da ćeš da žariš i pališ
Kako sam skontao gumena traka 'levator i rolna se zapalila
Tu nema stajanja u pravu si!!
Fasovao sam to na trakama za stajnjak, pa ako ima slame u stajnjaku to je zlo kad plane!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Elevator se jos sporo okrece.ove trake idu oko 5 m u sekundi i nebi se zapalila pa makar sve rolne da se upale

Tako je Barbula.
Taj odlagač je blizu mene. Što je još crnje, odlagač je star tri godine. Šteta je ogromna.

Situacija je baš gadna... Tamnava istočno polje je pre nedelju dana imala veliki ruč, još nije sanirano. Sad ovo na Zapadnom polju. Radljevo još nije otkriveno. Vreoci su kao kad dete pojede euro krem kašikom , pa posle po ćoškovima omaže prstom da pokupi sve. Na polju D ubiše podzemne vode. Polje E tek treba da se otkriva...

Traka se teško upali, a kad gori, to ugasiti, muka živa... Barbula zna i lepo je napisao. To ne ugasi niko živ...

Da nisu pukli tegovi pukao bi traktor na pola ,kad zaglavljen traktor vuku dva ili vise traktora napolju ,pogotovo ovako veci i tezi traktori,postaje jako opasno po samu masinu.Mada sta se vi brinete,nije to njixovo,radnik zakaci gde mu najlakse,sta on zna sa Osnovnom skolom sta je opasno po masinu sta nije.3 traktora ispred njega i on ocekuje da nista ne pukne xd ,wow ....verovatno nikad u zivotu nije video ili cuo za lanac ili sajlu ispod traktora zakacenu nazad za kuku ili poteznicu i onda ga guraju a ne cupaju iz blata.

Nazad
Vrh