Nikad ovako !

Ako su divlji orasi onda moraju rašlje u pupak da se zabodu da budu graničnik
Jednog je glavić u čelo udario kad je ćuna skočila

Sent čelo bašče my 'elevator je radio

Долази жена са мужем код доктора: Докторе мој муж
има активну импотенцију.
-- Радим 30 година то нисам видео, дај да и то видим. Скидај гаће дижи.
Муж скида гаће, диже.
-- Видиш све је у реду.
Ајде сад га вас двојица одвојите од стомака.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Ја сам данас насео нивом кренем на њиву да орачима однесем клопу и наседнем на вагаш, а најгоре клинци кренули самном на њиву. Срећа пс вагаш био мекан и мало напред, назад и одглавим се. Ала сам псовао задругу развалили су све летње путеве до бесвести меке чак и преорал нови газда довео трактористе из других економија и места и њих болу ноге за наше летње путеве.

Не тормози канал приказује буџетну теренску вожњу. Може свако путничко возило да учествује. Мада и они имају излета али 90% је социјала. Заварени диференцијал је врхунац технологије.

Isto mi se danas žalio komšija, on je išao po mrazu ali su lenije skroz u vagašima, od kamiona koji su izvlačili repu...

Не тормози канал приказује буџетну теренску вожњу. Може свако путничко возило да учествује. Мада и они имају излета али 90% је социјала. Заварени диференцијал је врхунац технологије.
Vise volim kad ima rucnu speru, mnogo znaci, imali smo nekad defendera, za ove stvari je mama, kad stane traktor doslepas ga kuci, plug ubacis iza zadnje klupe i vatra
Jednoosovinku traktorsku za njega, ide kao tenk

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh