Nikad ovako !

Reklama na pick up mi se otplatila 50 puta
Onda su velika reklama zadovoljne mušterije koje kažu imam jednog koji uvek ima jaganjce i sve sredi i da mi ražanj
A ražanj napraviš sam za 2_3 crvenih
Kupiš streč foliju
Kad uzmu više komada naspeš im i flašu domaće rakije
Ponudiš ih da probaju stelju roštilj meso spakuješ im 1kg ćevapa
Onda hoće i ćevape i pljeske a to prodaš po 3e kg stelju po 5_5e
Uvaljaš im i svinjske masti, i svega šta imaš u avliji
Samo sa osmehom i polako
A oko cene nema rasprave!!!!!
Inače pre koji dan sam dao svinje u zamenu za naftu
220din svinje a nafta 137 točim na pumpi
Završni račun treba ispeglati
Ima u svemu matematike ako pametno postaviš zadatak
Drugar ima 150 mangulica i sve proda po ozbiljnoj ceni!!
Biznis napravio

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Sve je to Luka lepo i u redu. Znamo da si i majstor i mehanicar, i bravar i sve sto treba sad eto saznajemo da se i ovcama bavis, ali da li je to normalno? Normalno u smislu da moras da si po ceo dan ili u blatu ili radionici ili sa ovcama bilo da ih hranis ili koljes? Zar ne bi bilo normalnije da mozemo svi da radimo jedan eventualno dva posla i da od toga normalno zivimo? Ovako ubijanje od jutra do sutra da bi iole bolje ziveli, a godine idu.

Reklama na pick up mi se otplatila 50 puta
Onda su velika reklama zadovoljne mušterije koje kažu imam jednog koji uvek ima jaganjce i sve sredi i da mi ražanj
A ražanj napraviš sam za 2_3 crvenih
Kupiš streč foliju
Kad uzmu više komada naspeš im i flašu domaće rakije
Ponudiš ih da probaju stelju roštilj meso spakuješ im 1kg ćevapa
Onda hoće i ćevape i pljeske a to prodaš po 3e kg stelju po 5_5e
Uvaljaš im i svinjske masti, i svega šta imaš u avliji
Samo sa osmehom i polako
A oko cene nema rasprave!!!!!
Inače pre koji dan sam dao svinje u zamenu za naftu
220din svinje a nafta 137 točim na pumpi
Završni račun treba ispeglati
Ima u svemu matematike ako pametno postaviš zadatak
Drugar ima 150 mangulica i sve proda po ozbiljnoj ceni!!
Biznis napravio

Cek malo, ti za svako jagnje pravis metalni razanj

Ja vunu prodam
Do duše otplati mi samo šišanje i 3 sečenja papaka godišnje
Ako ne prodam onda menjam za kamenu so 1kg vune _2_3kg soli

Drale td
Јбш ти тај посао поред свега што ради он мора и печењару да држи.
Ljudi hoće gotov proizvod!!!!!
Npr kupac živi u stanu u BP hoće da peče jagnje za (RAVENU) neko dešavanje u šumi u BP slično prvom maju
Gde da ga zakolje (u hodniku zgrade)
Otkud njemu ražanj?
Nezna da stavi na ražanj i osoli
On ima pare akomulator i dobru volju
Ja sam tu za ostalo
Ili ovi iz NS što idu na vikendice da peku?
I ja bi voleo kao nekad što je bilo a ja to pamtim svaki 2 utorak u mesecu janjce u prikolicu i u V.U. u selu na vagu i pare u džep!!
Toga više nema!!!!!!
I ovo u TEMERINU je super stvar potovariš u kombi ili pick up ili kamion i gas!!!!!
Izadje oko 300_320 din po kg
E sad ima tu malo papirologije
A niko od vas ne spominje subvenciju od 7000 po majci
I to je lepa svota na broj plotkinja
Ja sam prošle nedelje dobio 714000 din i bilo mi je veoma drago kad sam dobio poruku od banke!!!

Pare ljude kvare :ppozdrav:

Sve je to Luka lepo i u redu. Znamo da si i majstor i mehanicar, i bravar i sve sto treba sad eto saznajemo da se i ovcama bavis, ali da li je to normalno? Normalno u smislu da moras da si po ceo dan ili u blatu ili radionici ili sa ovcama bilo da ih hranis ili koljes? Zar ne bi bilo normalnije da mozemo svi da radimo jedan eventualno dva posla i da od toga normalno zivimo? Ovako ubijanje od jutra do sutra da bi iole bolje ziveli, a godine idu.
Moj otac drzi ovce a ja mu pomažem u tome, i imam neki broj svojih ovaca
Ne mislim da je to NORMALNO ali isto tako ništa u ovoj državi nije normalno!!
A možda postanem i direktor EPS-a ako otvorim pečenjaru
Jednostavno moji će imati one mizerne poljoprivredne penzije dok god mogu nek nahrane i pogledaju ovce, ja sam tu za pripremu hrane čišćenje objekata i distribuciju!
Barbula imam 7_8 aparatura za pečenje na ražnju, i možda 12_15 ražnjeva jel mi ne vrate odmah po završetku pečenja
I 4 velika roštilja koja im dam da se posluže
A hoću da počnem i ćumur da prodajem jel i to traže
A verovatno ću jednog dana uraditi mini klanicu i pečenjaru
Zoran 0230
Ne bih se složio sa tobom!!

Moj otac drzi ovce a ja mu pomažem u tome, i imam neki broj svojih ovaca
Ne mislim da je to NORMALNO ali isto tako ništa u ovoj državi nije normalno!!
A možda postanem i direktor EPS-a ako otvorim pečenjaru
Jednostavno moji će imati one mizerne poljoprivredne penzije dok god mogu nek nahrane i pogledaju ovce, ja sam tu za pripremu hrane čišćenje objekata i distribuciju!
Barbula imam 7_8 aparatura za pečenje na ražnju, i možda 12_15 ražnjeva jel mi ne vrate odmah po završetku pečenja
I 4 velika roštilja koja im dam da se posluže
A hoću da počnem i ćumur da prodajem jel i to traže
A verovatno ću jednog dana uraditi mini klanicu i pečenjaru
Zoran 0230
Ne bih se složio sa tobom!!

To je samo narodna izreka,Naravno da lepo zvuči kad legnu mukom zarađene pare.Samo napred ::svaka cast::

BARBULA постајеш неопрезан у изјавама. Заборави сатиру јер ВД 'оће са прави нуклеарну печењару. И оде ти посао...добро, остаћеш да позатрпаваш и средиш тај "неред" који си направио. :)

Лука@свака тебе част али види ти си се томе посветио ја друже нити волим да кољем нити тиме да се бавим. Дали ми ти верујеш да ја детету за 1 рођендан сам поред својих јагањаца ишао да купим јагње? Ја то не могу да урадим да закољем јагње које сам подигао држао га да сиса неговао и после да га кољем??? Вама свима који то можете свака част али ја не могу, месарски занат ме не интересује и исто не волим да га радим. Када се коље могу да будем ту да добесем пиво, вино и ракију и да испечем који ражњић, а да радим са месом, ножем и да топим чварке правим кобасице и урке ме не занима. Поред свог посла којег радим немам снаге ни воље да још правим месару и печењару. По твоме ја и сви који се бавимо ратарством требали би да правимо и силосе, и мешаоне сточне хране и екстеудере и на крају и фарме и шта би онда Матијевић, Ђурђевић и остали кланичари радили ако би сви заокружили тај систем производње? И шта би имао од живота само би градио и дозиђивао, ширио и на краји умро жељан свега и свачега са рукама до земље. Треба мало и живети јебеш више и посао и теглење и ринтање. Верум ми живот је краћи него што сви ми мислимо. Мене је 41 година и руке се отеглиле до земље, кичма искривила ко у ћетаља да ми није ове деце што ће остати иза мене ја не знам где сам сјебао 40година живота.

Ne,od bivšeg slobinog načelnika severnobačkog okruga koji je igrom slučaja imao brata u americi pa nasledio,Baš kad je kupovao Orahovo,Jovičić,onaj što sedi u upravnom odboru partizana,samo mislim za košarku.

BARBULA постајеш неопрезан у изјавама. Заборави сатиру јер ВД 'оће са прави нуклеарну печењару. И оде ти посао...добро, остаћеш да позатрпаваш и средиш тај "неред" који си направио. :)
Valjda ce da bude i za mene jedno mesto bas bi mi odgovaralo da malo i ja radim oko furune, dojadili mi ugalj i blato

Dzaba sve to kad nema dečije graje u dvorištu. A koliko sam skontao Luki još jedino to fali. Zagazio si Luka u ozbiljne godine, treba malo i na porodicu misliti... Dobar si čovek i vredan ko mrav ali kaže Baja - stani malo čoveče prokleti, nećeš ništa u zemlju poneti... Živ ti meni bio!

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh