Nikad ovako !

Luka, znas koliko cenim tvoje misljenje ali nekad brate lupas gluposti, samo ti udaraj po vatri, nemam nista protiv, sto rece kolega, nekad nije vredno a znam dobro jos uvek da procenim kad i kako.
U nedelju su me vukla 2 577, rekao sam lepo, ljudi nisu normalni uslovi, ne, ne, moze, samo gas..
Kad potonu do difa oni dolecu traktorima i igranka bez prestanka, ceo Boziji dan bez potrebe zebli i jebavali se, potrosio pola rezervoara goriva, iskidao lance, ko to da nadoknadi...
Ima nekad ipak kad NE MOZE.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sve to ide sa godinama,čovek sam shvati u jednom trenutku šta može.Dok si mald do 40 ceo svet je tvoj,e onda ostatak prodje u kajanju da mi je ova pamet :D Al sve je to deo života,trčiš juriš i na kraju shvatiš da je sve moglo polako.Ali mlada usijana glava ne sluša ništa,šta sam sve radio po šumi,sad kad pogledam,sa ovom pameću to ne bih nikad radio,gde je sve traktor proteran i šta je sve obarano sad da vidim nekog klinca rekao bih mu ostavi.

Nemaš poverenje u domaći auto????
Zato smo i tu gde jesmo

Coci 064 jeste bato 34 pune

Sent from my moto e5 using Tapatalk
35 kolega, samo jos to ostalo, cak sam i vojsku sluzio sad u novembru, vulinova tronedeljna obuka u leskovcu :osmeh::haha:... vadi me sto sam mladolik svi misle da sam 90 i neko godiste.... sto se tice rada i jurnjave, to ce da se smanjuje drasticno, jedan zivot se ima, imam stalan posao, i gledacu da svo slobodno vreme ide vise na mirovinu, biciklizam, vikend turizam preko leta, jebes ga dosta se jasio traktor za ovaj zivot.... imam samo zelju da prodam pokretnu strugaru i kupim neku masinu-cnc ili stogod, da mogu zimi da se zanimam, majstorisem malo itd...

Ајде Лука нека ти је сретан 34 рођус и да те не баксузирамо али да 35-ту дочекаш са животном сапутницом нека буде и ванбрачна. А наше колеге са севера Бачке би могле да се потруде да ти нађу једну младу Мађарицу да те доведе у ред, а да те у стопу прати и у град и на њиву. 😊

Što pre to bolje a što kasnije rešiš da uploviš u bračne vode teže ćeš ostvariti želju jer čovek kako stari gubi interesovanje.Kako je rekao moj pokojni deda lako je vama sad, imate sve, kola, ženske a mi jedva čekali da nas ožene, da nam dovedu ženu i imamo svoju stvar. 🤣

Sad treći put sremicu i završio si :D ja razmišljam šta za treći put,prvi put Šumadinka,sad Crnogorka.

Rodjeni stric se 6 puta ženio,svake dve godine se javi neki novi rodjak,zvanično ima osmoro dece.

Kuvam od 15 godine,jer niko ne zna da mi potrefi ukus :D Jedem sve,ali ne mogu kod svakog.Za čorbu recimo imam kafanu gde jedino mogu da je jedem,na svadbama i slavam ne jedem čorbe.Sarme samo kod kume koja je majstor za istu,ne znam šta joj radi ali je odlična.I kad vidim na slavi matoru babu ne jedem ništa sem pečenja :ROFLMAO:

Имам друга два пута се женио реко имаш форе и за трећи пут, кад он каже јбг мој рођак се женио 23 пута нема шансе да га стигнем. И све званично реко тог је на време требало уштројити или убити. 23 пута ићи пред матичара ни ти матичари нису баш под винклу реко тог рођу су после 5 пута требали на психијатрију послати, а не да га венчавају.

Skoro dodjem kod jednog, pozitivan covek skroz, taj dan k'o da mu je umro neko daleko bilo.
Rekoh druze sta je sa tobom, kaze druze u crno me zavila..
Rekoh sto, sta je bilo, kaze otisla i decu odvela, mamu joj, moram i treci put pa sta mi Bog da
Posle razmisljam i govorim sebi crni crnco, covek hoce i treci put a ti nisi u stanju ni jednom.
Lete godine, kad pre i ova prodje..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh