IDF Davidovic
Član
Vidi ovog Ajnstajna, dosao da oderemo jelena hahaha ovo samo u srbistanu ima.
Inace ajnstajn je lovocuvar i presednik lovackog udruzenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci neko mu je namestio da ide da odere jelena i napravi gulas??? Da nije djilas u pitanju?Covek je lovocuvar kod nas, i ovo mu je namesteno da bi ostao bez posla.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Tvoji cepaju ribu sa strujom samo zvoniDodjite malo u moje krajeve da vidite divlji zapad uzivo, od krivolova, do ribokradje , sramota nevidjena. Oba društva totalno ne zainteresovana za probleme, vazno je da se pije, jede, krka, gleda fudbal
aha sad su i klanice i sto k...a u pitanju a oni gepekovali jelena i policija ih navatala. Lovocuvar otvorio klanicu, pa lepo za njega i bliznje. Reci ljude koji jesu da cujemo ko su. Nije problem. Bar se to lako moze otkriti. Tvoja odbrana je isto kao i ovog ajnstajna lovocuvara, kao dete od 3 godine.Kada se odstreli neka divljac u Deliblatskoj Pescari nosi se u sumsku klanicu, sumska uprava im vise ne dozvoljava da divljac koja nije odstreljena u njihovom lovistu nosi tamo nego su nosili kod lovocuvara kuci uz saglasnost LU Bela Crkva jer oni nemaju prostorije za to. Nije mu Djilas namestio, ali znam ljude koji jesu.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
pratilac i ovde se moze zakljuciti prema njegovom priznanju i izvrsilac krivicnog dela.Lovočuvar je bio pratilac.
kod nas su uhvatili lika u krivolovu, tj ribolovu. KAze mu gazda maki, inace gazda bele crkve nek se oladi jedno godinu dana pa da ga postavimo za ribocuvara. Godinu dana kasnije gle cuda iz sns=a on je ribocuvar, objavljuju sliku sektasi a on sa ribom punom ikre frisko izvadjenom iz mreze. Naravno ide salva cestitka i velicanja.Tvoji cepaju ribu sa strujom samo zvoni
to od klanicara ili od lovocuvara? Da saopstimo u koju si sektu ili ces sam da slikas knjizicu? Dupljaja, cenim onaj dusko seljacina koji se onima sto nemaju sta da jedu sekao struju pa u ime lsv-a sekao struju pa sad preleteo u sns.Bravo majstore, imas 2 bambija