A sta je ovde fora
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta je ovde fora
Da makar pola tih para ode tamo gdje trebaju...Ja mislim da je za ovu temu.
Dakle,o tome vi pojma nemate,a nisam imao ni ja,
VLADA REPUBLIKE SRBIJE je uplatila u budđet republike srpske tri miliona eura,ej 3 000 000 evra
Za malu osnovnu školu tamo u nekom naselju,atletsku stazu ,eeeeej atletsku stazu,pa **greška ti nedelju ,eeeeej a bolesna deca i ljudi neka krepaju,a vi ostali građani Srbije jedite govna,eeeeej pa koliko se čeka na ct ili take neke skenere,bog im svima deci dao onoliko koliko se brinu za građane Srbije.
I još za nešto treće ,a nije ni bitno šta je.
A koliko je samo familija dodik uzela od republike srpske na kojekakve poslove i subvencije,čak je i mumuov sin dobio povraćaj za traktor jer ima nekoliko desetina ha voćnjak jabuka.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Vidi , da pokusam moje misljenje . Prvo slazem se i ne opravdavam te pare , nego o cemu se tu radi , politicki potez i ima vise pozitivnih stvarin( za vlast u srbijim).Ja mislim da je za ovu temu.
Dakle,o tome vi pojma nemate,a nisam imao ni ja,
VLADA REPUBLIKE SRBIJE je uplatila u budđet republike srpske tri miliona eura,ej 3 000 000 evra
Za malu osnovnu školu tamo u nekom naselju,atletsku stazu ,eeeeej atletsku stazu,pa **greška ti nedelju ,eeeeej a bolesna deca i ljudi neka krepaju,a vi ostali građani Srbije jedite govna,eeeeej pa koliko se čeka na ct ili take neke skenere,bog im svima deci dao onoliko koliko se brinu za građane Srbije.
I još za nešto treće ,a nije ni bitno šta je.
A koliko je samo familija dodik uzela od republike srpske na kojekakve poslove i subvencije,čak je i mumuov sin dobio povraćaj za traktor jer ima nekoliko desetina ha voćnjak jabuka.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Kako mislis ?Jesi li ti to Momo napisao da je Srbija u uzlaznoj putanji i da još ima viška para.
Ма шта се једиш? Видиш да су ти обезбедили најбољег светског лекара! Шта кажеш, не знаш како се зове? Зове се природна селекција.,eeeeej a bolesna deca i ljudi neka krepaju
To je sve vec privatizovano u SrbijiA ja da sam vlast,pozvao bi sve psihijatre sveta da proučavaju koliko može noko da te krade i da te laže a ti da mu veruješ,ej 20 000 boraca je život dalo za rep .srpsku a narod se iseljava umesto da se bori za sebe.
Od prirodnih bogastava bi živeli da nema lopova.
Oće da kupi elektrodistribuciju srpske pa se ulizuju.
što kaže Vukanović,narod smo isti ,ali su nam kese različite.
Post 17306Sta pitas , ne razumijem ?