Nikad ovako !

@savopunck
Cesto Srbija pomaze razne projekte u RS i dijelovima federacije gde su vecina Srbi, sad koji je razog ne znam, da li imaju kao neki plan jacanja srpskih krajeva ili nesto drugo pojma nemam
Inace para ima na sve strane samo je pitanje u sta ce gamad(politicari) uloziti, najpre da ulazu tamo gde ce najlakse ukrasti...

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Ja mislim da je za ovu temu.
Dakle,o tome vi pojma nemate,a nisam imao ni ja,
VLADA REPUBLIKE SRBIJE je uplatila u budđet republike srpske tri miliona eura,ej 3 000 000 evra
Za malu osnovnu školu tamo u nekom naselju,atletsku stazu ,eeeeej atletsku stazu,pa **greška ti nedelju ,eeeeej a bolesna deca i ljudi neka krepaju,a vi ostali građani Srbije jedite govna,eeeeej pa koliko se čeka na ct ili take neke skenere,bog im svima deci dao onoliko koliko se brinu za građane Srbije.
I još za nešto treće ,a nije ni bitno šta je.
A koliko je samo familija dodik uzela od republike srpske na kojekakve poslove i subvencije,čak je i mumuov sin dobio povraćaj za traktor jer ima nekoliko desetina ha voćnjak jabuka.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Da makar pola tih para ode tamo gdje trebaju...
Drugar mi prica prije neki dan kako kod njegovog malog u skoli skupljaju pare za decu koja nemaju para za uzinu. Dao je on normalno, ali mozete li zamisliti kakvo govno od covjeka neko moze biti. Neko dijete bez roditelja u skoli sjedi gladno dok gradonacelnik ima svoj VOZNI PARK. Da ne spominjem kakve plate imaju ovi u vladi.

Ja mislim da je za ovu temu.
Dakle,o tome vi pojma nemate,a nisam imao ni ja,
VLADA REPUBLIKE SRBIJE je uplatila u budđet republike srpske tri miliona eura,ej 3 000 000 evra
Za malu osnovnu školu tamo u nekom naselju,atletsku stazu ,eeeeej atletsku stazu,pa **greška ti nedelju ,eeeeej a bolesna deca i ljudi neka krepaju,a vi ostali građani Srbije jedite govna,eeeeej pa koliko se čeka na ct ili take neke skenere,bog im svima deci dao onoliko koliko se brinu za građane Srbije.
I još za nešto treće ,a nije ni bitno šta je.
A koliko je samo familija dodik uzela od republike srpske na kojekakve poslove i subvencije,čak je i mumuov sin dobio povraćaj za traktor jer ima nekoliko desetina ha voćnjak jabuka.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Vidi , da pokusam moje misljenje . Prvo slazem se i ne opravdavam te pare , nego o cemu se tu radi , politicki potez i ima vise pozitivnih stvarin( za vlast u srbijim).
Treba poci od toga kako to Vucic vidi , dali populisticki , ili je stvarno ubijedjen nije bitno , ali iz njihovog ugla : Srbija je na uzlaznoj putanji , sa stabilnom ekonomskom situacijom , itd , uglavnom cvjetaju ruze i para ima viska . Pa ako para ima viska zasto ne dati sunarodnicima ?
Slika je takva u njihovim glavama , a ako i nije , takvu sliku zele poslati.

Ja da imam vlast, svaki mesec bih davao po 10 miliona republici Srpskoj. Jebale nas pare ako braci necemo pomoci.

A ja da sam vlast,pozvao bi sve psihijatre sveta da proučavaju koliko može noko da te krade i da te laže a ti da mu veruješ,ej 20 000 boraca je život dalo za rep .srpsku a narod se iseljava umesto da se bori za sebe.
Od prirodnih bogastava bi živeli da nema lopova.
Oće dupeusti da kupi elektrodistribuciju srpske pa se ulizuju.
što kaže Vukanović,narod smo isti ,ali su nam kese različite.

A ja da sam vlast,pozvao bi sve psihijatre sveta da proučavaju koliko može noko da te krade i da te laže a ti da mu veruješ,ej 20 000 boraca je život dalo za rep .srpsku a narod se iseljava umesto da se bori za sebe.
Od prirodnih bogastava bi živeli da nema lopova.
Oće da kupi elektrodistribuciju srpske pa se ulizuju.
što kaže Vukanović,narod smo isti ,ali su nam kese različite.
To je sve vec privatizovano u Srbiji

Nazad
Vrh