Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni neće biti nikad jasno.Ma brate, nikad mi nije bilo jasno kako ih ne mrzi da kuće no smeće vote u star I jace, kad već plaćaš komunalno i dolazi ti na kuću da ti odnese, mislim brate
U toj kamari krsa mora da postoji neki papiric potvrda ili bilo sta sto ce ti okriti ko je to uradio.Niko nije video ko je to uradio…to je problem.
Не постоји особа која се никада није потписала на неки папир пуним именом и презименом,а обично такав папир заврши у ђубрету које избаце у атар. Да ли људи вежбају потписивање или шта али обавезно потпис постоји.Sto bi bio ?,jel bi ti bacao papire sa bilo kakvim licnim podacima o tebi na otpad gde je svima dostupno ?.Takvi papiri idu u vatru kod kuce,ili u masinu za unistavanje dokumenata.
Nema veze sa tim tehnicki, on moze to danas namestiti a vec sutra slomiti i tako terati godinu dana, to resava samo udar po dzepuKazu previse je strog tehnicki, traze dlaku u jajetu i zajebavaju ljude.
Tehnicki treba da je pet puta stroziji i rigorozniji, nista sto 120% tehnicki nije ispravno ne sme da vidi put i tacka.
Danas izmedju Platiceva i Hrtkovaca majmun pegla slepu 90 na sat a signalizacija nazad sluzi za ukras, ni jedna ali ni jedna sijalica pozadi ne radi i kad je ispred mene nabo kocnicu iako sam bio propisno udaljen od njega za malo da ga zalepim od nazad.
Joj doslo mi da ga stignem da mu objasnim svrhu signalizacije.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Nisam se boljem komentaru ni nadao.Ako ti je malo falilo da udaris u njega onda nisi bio propisno udaljen ili ti je slikanje mobilnim odvratilo paznju
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Ma Nešo,sve je do ljudi.Mi nismo ove godini išli na tehnički a signalizacija nam je ispravna na oba traktora i prikolice.Nisam se boljem komentaru ni nadao.
bio sam minimum 30,40 metara od njega al normalan covek ocekuje da nesto treba da zasija crveno kad se kocnica pipne a ne kad se navode. A slikao sam tek posle kocenja iz razloga sto na ulazu u Hrtkovce ume sa stoji patrola pa sam hteo da stanem da ih pitam sta je to.