nebojsa100
Član
Verovatno da je bilo potrebe, ne verujem da im je bilo dosadno pa to radili,kako je sta uradjeno ne mogu da znam jer jednostavno nisam bio prisutan.Nebojsa znaci ipak je bilo potrebe za popravke kod tih ljudi samo nisu odradjene kako treba kazes , znaci ipak je to problem na toj seriji i desavaju se ti problemi.
Kao sto sam napisao bilo koji kvar ako se ponavlja znaci da iza njega ima jos nesto tj uzrok istog.
Kvalitetan kuglicni lezaj sa 11 kuglica kod prosečnog srpskog domacina ima da traje koliko hocete, ako je traktor ozbiljnije uposljen(nosenje predimenzionisanih prikljucaka, davenje kocijasima a ne traktoristima da ih voze itd) ubaciti kvalitetna ravno valjkaste lezajeve i ta prica je zavrsena.
Naravno podrazumeva se da je sve ostalo kako treba.
Zaboravi da napisem, ne znam na koju konkretno seruju mislite al nema ni veze, svi do 1021 imaju isto zadnje kuciste pa i iste lezajeve, crkne lezaj, daleko od toga da ne crkne ali nije to svaki treci dan kao sto ovde pokusavaju da plasiraju pojedinci, i kad Crkne popravka nije ni strasno skupa a ni dugotrajna a i jos vaznije prostim ubacivanjem valjkastog lezaja problem(ako se tako moze nazvati) nestaje
Poslednja izmena: