MOMOSARIC
Član
7000 sati ,zvuci da oces da kazes da je to nesto mnogo ? To je nov traktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nije covjek iz Brckog ?Дешава се и на ЏД,Нов новцат 6090М први дан цркли изводи хидраулика.Није одрадио 5 радних сати.А о осталим кваровима да се не прича.Данас сам купио прскалицу од човјека који има 4 ДФ.На два је до сад радио предњи штел и вучу,један 4000е цех други 6000е.
Dal je mnogo ili malo zavisi kako ko shvata i gleda, uglavnom poenta nije bila ni mnogo ni malo vec koliko ima na satu, nista vise, kvar takav kakav je, ni ulepsan ni umanjen ni preuvelican, jednostavno sam hteo da pokazem da se kvarovi desavaju i resavaju hvala bogu,kako je crkao ovaj rus tako je crkao i onaj klas pa i onaj jd,jedan mozda malo ranije drugi malo kasnije uglavnom trajati ni jedan vecno nece.7000 sati ,zvuci da oces da kazes da je to nesto mnogo ? To je nov traktor
Evo primer bas zbog kog se i povela diskusija, pucanje poluosovine.Mislim da te kvarove na traktorima ,iole ozbiljnije , treba podijeliti na 2 vrste .
One koji se nasumicno desavaju , nisu ucestali na istoj seriji traktora i na one koji su prepoznatljivi i cesto se desavaju na istoj seriji .
Ako se nesto isto cesto desava na istom traktoru onda je to greska proizvodjaca i to treba ili izbjeci ili racunati stim , ako samo mozemo saznati za taj problem
Ako se nesto desi nevezano onda je to ili losa sreca ili nesto do rukovanja . Prosto
Ja bih reako da je ovde mnogo više do konstrkcije. Osovina je pretanka za tu namenu. Spoljni točkovi pošto su toliko dalje od trube deluje mnogo većom silom na osovinu po principu poluge. Verujem da sa solo točkovima ne bi bilo nikakvih problema, ali za duple je preslaba osvina.Realno, nesto je do konstrukcije, a jos vise do vozaca
Sva teretna vozila preko 3.5t koje sam imao prilike da vidim su imale tzv potpuni plivajuci sistem. Glavcina se vozi na 2 lezaja, a poluosovina samo prenosi obrtni moment, ne nosi nikakav teret. Cak i kad pukne kamion samo stane, a zameni se na licu mesta bez dizanja tocka. Tako da ne napravi neku znacajnu stetu... A onaj plasticni blatobran na Claas-u verovatno kosta vise nego 2 poluosovine za Rusa.Sigurno da je bolje konstrukcisko resenje truba do kraja poluosovine al ako me secanje dobro sluzi yto 130 ima takav sistem pa opet hoce da otkine glavcinu od osovine kad se uduplaju tockovi, jbg jednostavno uvek ima negde neki jadac.
To i mene muči zadnja turska 15 dana izdržalaI ja imam problema sa podiznim polugama, odlaze navoji, krive se, skoro sam naiso na jedan oglas od Rosija , da li je ovo neko stavljao na imt?
Španeri za ruke traktorske hidraulike (55 KM)
Španeri za ruke traktorske hidraulike
Španeri za ruke traktorske hidraulike - Priključci i oprema - 65 KMwww.olx.ba
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока