Može da šara dok ne zapali obloge pa posle nemaš nikakve kočnice.Nije to putnički auto da koči u mestu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda nisi imao potrebu za takvim kocenjem?Imao 1221 radio sa njim par dana, 892rm radio par nedelja bio kod mene i 3 kom 820 sa kojima sam ozbiljnije radio dobro koce ali nisu pisali ni jedan.
Ako cemo bas precizno da pricamo rus nikad nece zbog ukopavanja tockova zapaliti obloge,sanse nema, obloge ze zapaliti kad sicevi na klestima budu propali ili opruge budu propale pa ne bude vracao klesta do kraja,zbog ukopavanja tockova moze da otkine oblogu sa gvozdja i to je to al ja sam to video cela dva puta u zivotu tako da je Mogucnost mizerna.Može da šara dok ne zapali obloge pa posle nemaš nikakve kočnice.Nije to putnički auto da koči u mestu.
Evo ideje, dođeš majstor Nebojša kod mene, pretreseš kočnice na 892, ja sve snimim i još sve platim. Jel može?Ma bih ja al ne znam da okacim klip
Eto u dve reci smo se dogovorili Radoslave, samo ako moze za koji dan jer trenutno je malo guzva.Evo ideje, dođeš majstor Nebojša kod mene, pretreseš kočnice na 892, ja sve snimim i još sve platim. Jel može?
Nema frke, ne žurim ja, kad budeš mogao.Eto u dve reci smo se dogovorili Radoslave, samo ako moze za koji dan jer trenutno je malo guzva.
Tako postoji zabluda da sila nebeska slabo koci sa mehanickim kocnicama.Uradili jednom i to je to sluzi godinama pisu kad zakocis.Skoro je moralo da se zameni semering i desna strana onih kocinoh lamela.Propisao semring do njih pa omastile od ulja.A kolege koje tvrde da rus nemoze da zakopa zadnje tockove i da pise po asvaltu neka lepo nadju traktor kome su kocnice zrele za rad, ja cu doci uraditi kocnice onako kako mislim da treba ako traktor ne bude ukopavao tockove i pisao po asfaltu sav trosak popravke cu snositi ja i placam klopu i pice za sve prisutne uz izvinjenje a vlasniku ce ostati lepo remontovane kocnice a ako kojim slucajem rus bude kocio onako kako sam ja napisao kolege da snose samo troskove popravke i da napisu javno dal koci ili ne koci,a klopu i pice cu opet ja da platim.
Kocnice jako proste i jeftine za popravku a traju stvarno dugo,samo sto ovde na ovom forumu izgleda rus ne sme da se spomene ni u jednoj prici osim da se kudi i pljuje poluproizvod.Tako postoji zabluda da sila nebeska slabo koci sa mehanickim kocnicama.Uradili jednom i to je to sluzi godinama pisu kad zakocis.Skoro je moralo da se zameni semering i desna strana onih kocinoh lamela.Propisao semring do njih pa omastile od ulja.
Ja ću doći da zakoljem to sremačko jagnje i da pečem, imam iskustva u tome!!Nema problema, cucemo se za koji dan samo da malo razjurim posao.
Luka ja sam za, samo da Radoslav klimne glavom i jos bitnije da rus zakopa tockove na krajuJa ću doći da zakoljem to sremačko jagnje i da pečem, imam iskustva u tome!!
A mogu i sač da ponesem
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Aco imao si licno iskustvo da rus mora da lupa kad radi pa si se uverio u suprotno.Ja nisam imao nikakve zamerke na kočenje belarusa, odlično je kočio. Posle pranja malko i blokirao, ali ništa strašno. Kejs koči kao auto.