Nikad ovako !

Može da šara dok ne zapali obloge pa posle nemaš nikakve kočnice.Nije to putnički auto da koči u mestu.

Iz mog iskustva (IMT, Belorus, Rakovica), rakovica najbolje koči. I kad treba osećajno i kad treba snažno rakovica je bez premca.

Može da šara dok ne zapali obloge pa posle nemaš nikakve kočnice.Nije to putnički auto da koči u mestu.
Ako cemo bas precizno da pricamo rus nikad nece zbog ukopavanja tockova zapaliti obloge,sanse nema, obloge ze zapaliti kad sicevi na klestima budu propali ili opruge budu propale pa ne bude vracao klesta do kraja,zbog ukopavanja tockova moze da otkine oblogu sa gvozdja i to je to al ja sam to video cela dva puta u zivotu tako da je Mogucnost mizerna.

A kolege koje tvrde da rus nemoze da zakopa zadnje tockove i da pise po asvaltu neka lepo nadju traktor kome su kocnice zrele za rad, ja cu doci uraditi kocnice onako kako mislim da treba ako traktor ne bude ukopavao tockove i pisao po asfaltu sav trosak popravke cu snositi ja i placam klopu i pice za sve prisutne uz izvinjenje a vlasniku ce ostati lepo remontovane kocnice a ako kojim slucajem rus bude kocio onako kako sam ja napisao kolege da snose samo troskove popravke i da napisu javno dal koci ili ne koci,a klopu i pice cu opet ja da platim.

A kolege koje tvrde da rus nemoze da zakopa zadnje tockove i da pise po asvaltu neka lepo nadju traktor kome su kocnice zrele za rad, ja cu doci uraditi kocnice onako kako mislim da treba ako traktor ne bude ukopavao tockove i pisao po asfaltu sav trosak popravke cu snositi ja i placam klopu i pice za sve prisutne uz izvinjenje a vlasniku ce ostati lepo remontovane kocnice a ako kojim slucajem rus bude kocio onako kako sam ja napisao kolege da snose samo troskove popravke i da napisu javno dal koci ili ne koci,a klopu i pice cu opet ja da platim.
Tako postoji zabluda da sila nebeska slabo koci sa mehanickim kocnicama.Uradili jednom i to je to sluzi godinama pisu kad zakocis.Skoro je moralo da se zameni semering i desna strana onih kocinoh lamela.Propisao semring do njih pa omastile od ulja.

Tako postoji zabluda da sila nebeska slabo koci sa mehanickim kocnicama.Uradili jednom i to je to sluzi godinama pisu kad zakocis.Skoro je moralo da se zameni semering i desna strana onih kocinoh lamela.Propisao semring do njih pa omastile od ulja.
Kocnice jako proste i jeftine za popravku a traju stvarno dugo,samo sto ovde na ovom forumu izgleda rus ne sme da se spomene ni u jednoj prici osim da se kudi i pljuje poluproizvod.
Da nedavimo vise pogresnu temu, kolega Olalija je ponudio traktor i volju da to dokumentuje i pokaze pa cemo videti.

Evo cele ekipice na okupu, jos kad Radoslav napravi i izedituje video ima da bude kao nikad
A ako bude dan u nekom razmaku poslova, javljam se dobrovoljno da pomognem Luki oko tog okretanja janjeta + donacija od mene tri sanduka piva.
Meni su isto govorili da ursus ne moze imati kocnice a on zaustavi niz brdo tehnostrojku od preko 1t plus 4,2t zita na njoj bez problema!
Rakovica niz veliko brdo (dugo) zapali, Imt nece bas.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ja nisam imao nikakve zamerke na kočenje belarusa, odlično je kočio. Posle pranja malko i blokirao, ali ništa strašno. Kejs koči kao auto.

Nazad
Vrh