sova
Član
Nece mu krepati CDU, ali hoce diode u alternatoru.To nije dobro nikako , moze nesto od elektronike da mu crkne .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece mu krepati CDU, ali hoce diode u alternatoru.To nije dobro nikako , moze nesto od elektronike da mu crkne .
Da ispitamo na jednoj forteri da li puni akumulator u radu ukljucili svijetla i odspojili akumulutar , nismo imali instrument , motor radio i svjetla radila i odspojene kleme akumulatora i onda u radu ponovno spojili akumulator. I nista joj nije bilo , osim sto je utvrdio da je akumulator bio otkazao, sam se praznio vrlo brzo. A neznam ni koliko sam puta vido da slepaju bez akumulatora traktore i voze da li im je otisao alternator ne znam.Ne znam, ovo za alternator mi je rekao majstor, da nece da valja da traktor radi bez baterije, ne mora da znaci da ce crci diode, ali je moguce.
Sto da ne moze ja palio vise putaPostoje klipovi na YouTube kako Rusi inverter aparat koriste za starter paljenja
jel to moguće????????
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Strašno. Ljudi su postali gladni zemlje preterano. Još se posle buni kad mu gaze "njivu" a on uzoro pola puta, ne mož da prodješ.До пре неколико година сећам се према суботици да је било простора од пута до њиве пчелари су били паркирани.
Не знам да ли идеш оним путем од карађорђева па иза пољопривредне школе и изађеш на пут према томиславцима. Бициклистичка стаза.
Osim ako to vozilo nije Belarus.(alternator na odredjenoj masini ima deklasiranu snagu i potrosaci na tom vozilu su po pravilu manji od toga).
Jel bez prepravki ? Samo masana minus a gdje ide elekteoda na plus ?Sto da ne moze ja palio vise puta
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока