MOMOSARIC
Član
150e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тако је друже МОМО. Сматраш да је најбоље и најсигурније када је глава у песку.Eto kako pozitivnim stavom pobijedimo ovih par demagoga.
Cenim iskrenost
Ja tu ništa ne bih menjao a sve bi diraoDavno , frankfurt na majni . Šta kažeš za svastiku dok nisam izbriso
Samo treba prilikom upoznavanja KAO SLUCAJNO OPIPATI U PREDELU KARLICNOG POJASA da se vidi ko je ko jer ako slucajno izleti palamar a visina 180 nema posle JOJ STO ME SRAMOTA I DA ME VIDI MOJA MAMA IZ POZAREVCA
Misliš kao na TAJLANDU što je moj batica fasovaoSamo treba prilikom upoznavanja KAO SLUCAJNO OPIPATI U PREDELU KARLICNOG POJASA da se vidi ko je ko jer ako slucajno izleti palamar a visina 180 nema posle JOJ STO ME SRAMOTA I DA ME VIDI MOJA MAMA IZ POZAREVCA
Bolje da si poceo sa 7 stoljecem i upadom Juznih Slavena sa Avarima , rusenjem Sirmiuma, Cibalie itd. napadom na gradove dalmacije , opsadom istih KonstantinopoljaZa domoroce u Vojvodini, one koji druge nazivaju dodjošima se prestavljaju potomci pripadnika seoba pod Arsenijem Čarnojevićem!
Državu moram pljuvati, a Srbe nisam pljuvao!!
Uvek ću reći nacionalizam je lepa stvar svoje voliš tudje ne vredjaš
Ali kad se šovinizam i nacionalizam pobrkaju to je zloooo!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ma ovi su stariji od tih AVATARABolje da si poceo sa 7 stoljecem i upadom Juznih Slavena sa Avarima , rusenjem Sirmiuma, Cibalie itd. napadom na gradove dalmacije , opsadom istih Konstantinopolja